به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلیرضا موسوی عصر سه شنبه در نشست خبری دستگاههای اجرایی به مناسبت دهه فجر گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده، دهه فجر امسال ۲۵ برنامه اصلی مدرسه محور با همکاری دانش آموزان و همکاران فرهنگی در خراسان جنوبی اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه زنگ انقلاب چهارشنبه ۱۱ بهمن در مدارس کشور نواخته میشود، افزود: زنگ انقلاب در مرکز استان در دبیرستان بحر العلوم زده خواهد شد.
وی عطر افشانی مزار شهدا و تجدید بیعت با آنها، دیدار فرهنگیان و تشکلهای دانش آموزی با نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه در شهرستانها، اجتماع بزرگ دو هزار نفری دانش آموزان دختر یاوران انقلاب در سالن شهیدین قاسمی، بر پایی چهار یادواره شهدا در شهرستانها، تجلیل از خانواده شهدا، برگزاری نمایشگاههای مدرسه انقلاب و مسابقات فرهنگی از جمله برنامههای آموزش و پرورش استان در دهه فجر است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه به این مناسبت گروههای سرود دانش آموزی در مراسم ۲۲ بهمن در همه شهرستانها اجرای برنامه خواهند داشت، از راه اندازی کاروانهای سرود دانش آموزی، محفل انس با قرآن و برگزاری یادواره شهدای حادثه کرمان به عنوان دیگر برنامهها دهه فجر یاد کرد.
موسوی خاطر نشان کرد: ۱۸ هزار و ۲۰۷ دانشآموز و فرهنگیان استان از بیمه تکمیلی برخوردار شدهاند و تبدیل وضعیت ۱۴۵ نیروی وابسته به ایثارگران و جانبازان هم انجام شده است.
وی با بیان اینکه از سال گذشته ۱۱۷ پروژه با ۳۳۵ کلاس درس افتتاح شده است، تصریح کرد: استاندارد سازی ۹۱۱ کلاس درس انجام و سرانه دانش آموزی در مدارس عادی هفت برابر شده است.
بهسازی مدارس در طرح شهید عجمیان
به گفته وی توزیع رایگان شیر در مدارس روستایی و ابتدایی شهری در ۵۴ نوبت با بیش از ۳۱ میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است که ۱۰۶ هزار دانشآموز از آن بهره مند شدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: در قالب طرح شهید عجمیان بیش از ۴۰۰ مدرسه با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بهسازی شده است.
وی با اشاره به واگذاری زمینی با بیش از سه هکتار توسط اوقاف برای ایجاد مجتمع بزرگ آموزشی با هدف رفع مشکل کمبود فضای آموزشی در شمال شهر بیرجند، گفت: در قالب اجرای طرح جهاد پیشرفت ۴۵۰ نفر از فرهنگیان خدمات آموزشی را در دروس فارسی، ریاضی و قرآن و هدیه آسمانی به ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان ارائه کردهاند.
وی از اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان به عنوان یک طرح شاخص در دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: شناسایی ۱۲۵ دانشآموز با نیازهای ویژه، تطبیق ۴۱۳ مجوز مهد کودک، توزیع چهار هزار و ۹۳۰ کتاب پیش دبستانی و تدوین اولین کتاب آیههای مهربانی در استان برای مهد کودکها از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه مهد کودکها تا پایان اسفند ماه با مراجعه به سامانه مربوط باید برای اخذ مجوز اقدام کنند، متذکر شد: در کنکور سال ۱۴۰۲، خراسان جنوبی در مجموع گروههای آموزشی مقام پنجم کشور را کسب کرد و در گروههای آموزشی ریاضی فیزیک و تجربی مقام سوم و در علوم انسانی مقام چهارم را کسب کرده است.
به گفته وی در امتحانات نهایی هم خراسان جنوبی در رشته علوم انسانی اول و در ریاضی فیزیک و تجربی در کشور سوم شد و ۱۰ رتبه کشوری، ۳۳ رتبه دوم و ۳۶ رتبه سوم کشوری را کسب کرده است.
اعتبار ۱۸۷ میلیاردی برای تجهیز هنرستان های استان
موسوی خاطرنشان کرد: در سال جاری امتحانات پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم به شکل مفهومی و نهایی برگزار میشود و نمرات پایههای دهم و یازدهم در کنکور سال آینده تأثیری ندارد و نمرات سال دوازدهم ۵۰ درصد در کنکور تأثیر دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه برکههای امتحانات نهایی سیستمی تصحیح میشود، کمترین انحراف معیار را دارد و هر برکه توسط سه نفر بدون اطلاع از نمرات همدیگر تصحیح میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تجهیز هنرستانهای استان با ۱۸۷ میلیارد تومان اعتبار و راه اندازی سه مرکز جدید دارالقرآن در مناطق کم برخوردار خبر داد و افزود: نرخ سواد آموزی در استان بین سنین ۱۰ تا ۴۹ سال ۹۸.۳۴ درصد است.
نظر شما