به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسمی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه محیطهای کسب و کار استانها متفاوت است، اظهار کرد: در استانهای بزرگ و استانهای کم برخوردار وضعیت کسب و کار مناسب نیست، در استانهای بزرگ اقتصادی تعداد بنگاههای اقتصادی بزرگ بالا است، بنابراین توقعات برای توسعه نیز بالا میرود و اگر نتوانند کسب و کار خود را گسترش بدهند، محیط کسب و کار نامساعد بیان میشود.
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران افزود: در استانهایی که حجم کسب و کار در آنها محدود است، وضعیت کسب و کار نامناسب بیان میشود.
وی با بیان اینکه در سفر به چهارمحال و بختیاری درصدد هستیم تا در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این استان شاخصهای محیط کسب و کار را معرفی کنیم، خاطرنشان کرد: سپس راهکارهای بهبود محیط کسب و کار را ارائه بدهیم.
قاسمی بیان کرد: دستگاههای اجرایی از جمله سازمان صمت، امور مالیاتی، سازمان تأمین اجتماعی و سایر دستگاههای اجرایی مرتبط در بهبود فضای کسب و کار نقش تأثیرگذاری دارند.
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه امروز فعالان اقتصادی در کشور باتوجه به شرایط تصمیم میگیرند که در داخل کشور سرمایهگذاری کنند یا سرمایه خود را خارج کنند، یادآور شد: در حال حاضر شاهد یک رقابت بین کشورهای حوزه خلیجفارس و کشورهای آسیای شرقی برای جذب سرمایهگذار خارجی هستیم و مشوقهایی برای این موضوع نیز در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: اگر فضای محیط کسب و کار در استانها نامساعد شود، قطعاً فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران به سمت استانهایی میروند که فضای کسب و کار آنها مساعدتر است، باید به این گزارشات آماری با حساسیت نگاه شود.
قاسمی خاطرنشان کرد: قانون نویسی در کشور یک کار کاملاً تخصصی است، نوشتن قانون باید به صورت جدی مورد توجه باشد، امروز پس از تصویب قانون، بخشنامههای متعدد ابلاغ میشود که سرمایهگذاران دچار سردرگمی میشوند، در حوزه اجرای قانون با مشکل مواجه هستیم.
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران در پایان گفت: مشکلات بنگاههای اقتصادی در استانها به صورت مجزا باید احصا شود.
نظر شما