پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۳۸

رییس برق شهرستان گناوه:

افزایش هزینه مشترکان برق گناوه به خاطر تعرفه سردسیری است

افزایش هزینه مشترکان برق گناوه به خاطر تعرفه سردسیری است

گناوه- رییس اداره برق شهرستان گناوه گفت: با شروع فصل زمستان تعرفه‌های قبوض برق در مناطق گرمسیری برداشته و مصرف برق مشترکان طبق تعرفه‌های سردسیری محاسبه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا کوفی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته در فصل سرما به دلیل استفاده مردم از وسایل پر مصرف همانند بخاری‌های برقی نرخ پرداختی در قبوض برق آنها نسبت به فصول گرم سال به میزان زیادی افزایش یافت که با مراجعه به این مدیریت و اعتراض به قبض خود نسبت به این موضوع ابراز بی اطلاعی کردند.

وی افزود: همه ساله در فصل سرما تعرفه‌های گرمسیری مناطق جنوب کشور برداشته می‌شود و لازم است مشترکین با اطلاع از این موضوع و با مصرف بهینه در این فصل از افزایش نرخ برق در قبض‌های خود جلوگیری کنند.

رئیس اداره برق گناوه گفت: از مردم درخواست می‌شود از وسایل پر مصرف در این فصل حداقل استفاده را داشته باشند تا با افزایش تصاعدی نرخ برق در قبض‌های مربوطه مواجه نشوند و بتوانند همچنان از مشوق‌های برق در قبوض خود بهره‌مند شوند.

کد خبر 6015786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha