۱۷ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۵۷

دوگانه‌ سوز شدن بیش از ۳۵۰۰ خودرو عمومی در چهارمحال و بختیاری

 دوگانه‌ سوز شدن بیش از ۳۵۰۰ خودرو عمومی در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری گفت: در دولت سیزدهم حدود ۳۶۰۰ خودرو عمومی در استان با اعطای تسهیلات دوگانه‌سوز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان تیموری امروز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی یکی از شرکت‌های تابعه وزارت نفت است که زیر نظر معاونت وزیر نفت با عنوان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی فعالیت دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری افزود: وظیفه اصلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأمین، انبارش و توزیع فرآورده‌های نفتی در سطح کشور است که در این رابطه نیز ۳۷ منطقه در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: منطقه‌هایی که پخش فرآورده‌های نفتی در آن‌ها صورت می‌گیرد بر اساس عملیات، وسعت و تردد خودروها در آن‌ها تقسیم‌بندی شده‌اند برای مثال در برخی استان‌های کشور مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان و مازندران دو منطقه وجود دارد اما چهارمحال و بختیاری دارای یک منطقه است.

تیموری با بیان اینکه در سال ۱۳۶۴ انبار نفت و منطقه چهارمحال و بختیاری احداث و به دنبال آن تأمین سوخت از طریق استان آغاز شد، عنوان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی این استان تنها دارای سه جایگاه سوخت بود که دو جایگاه در شهرستان بروجن و یک جایگاه نیز در شهرستان شهرکرد قرار داشت اما به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر استان دارای ۵۹ جایگاه عرضه سوخت و فرآورده‌های نفتی و ۴۱ باب جایگاه CNG است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: این شرکت دارای یک انبار سوخت و سه ناحیه مرکزی است که هر ناحیه تعدادی شهرستان را تحت پوشش قرار داده است همچنین در استان یک مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر به صورت میانگین روزانه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر بنزین و حدود ۷۰۰ هزار لیتر نفت گاز در سطح چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود.

تیموری یادآور شد: بنزین شامل بنزین معمولی، سوپر و یورو، نفت گاز شامل نفت گاز معمولی و یورو همچنین نفت سفید، نفت کوره یا مازوت، LNG یا گاز مایع و CNG از جمله فراورده‌هایی است که در چهارمحال و بختیاری از طریق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی توزیع و عرضه می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقداماتی که در دولت سیزدهم در سطح این شرکت رخ داده، بیان کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۲۰ کیلو وات، تعویض و ارتقا سیستم‌های شوفاژ خانه‌های مرکزی در سطح منطقه و نواحی، خرید بخاری‌های هرمتیک و تبدیل کلیه روشنایی‌ها به LED از جمله فعالیت‌های مهمی به شمار می‌آید که در این دولت انجام شده است.

وی با اشاره به افزایش سه باب جایگاه عرضه سوخت مایع در سطح چهارمحال و بختیاری، افزود: این جایگاه‌های سوخت در ایام‌الله دهه فجر سال جاری افتتاح می‌شوند؛ این افزایش بالغ‌بر ۴۰ میلیارد تومان هزینه داشته که از طریق بخش خصوصی تأمین شده است همچنین در این طرح زمینه اشتغال ۲۴ نفر فراهم می‌شود.

تیموری ادامه داد: در دولت سیزدهم حدود ۳۶۰۰ خودرو عمومی در چهارمحال و بختیاری با اعطای تسهیلات دوگانه‌سوز شده که این فرآیند نیز در استان ادامه خواهد داشت همچنین طی ۲۹ ماه گذشته افزایش و نوسازی ۳۵ درصد از ناوگان نفت‌بری استان انجام شده و حدود ۴۵ دستگاه نفت‌کش به این ناوگان افزوده شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح کهاب در ۶ جایگاه عرضه سوخت در استان، عنوان کرد: بر اساس مصوبه هیأت دولت تا پایان سال ۱۴۰۳ باید مابقی جایگاه‌های استان نیز به این تجهیزات مجهز شوند.

وی اضافه کرد: حدود ۸۵۰۰ خانوار فاقد گاز طبیعی در سطح چهارمحال و بختیاری وجود دارد که نفت سفید از طریق نفت‌کش برای آن‌ها تأمین می‌شود و سالیانه بالغ‌بر ۱۱ میلیون لیتر نفت سفید در اختیار این خانوارها قرار می‌گیرد، در سال جاری نیز اوایل مهرماه تأمین نفت سفید این خانوارها به صورت کامل انجام شد.

تیموری تصریح کرد: بیش از ۱.۶ میلیارد لیتر فرآورده طی ۲۹ ماه گذشته در سطح چهارمحال و بختیاری عرضه شده که بالغ‌بر ۳۰ همت یارانه سوخت در این مدت از طریق دولت و وزارت نفت در استان تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ دو مرتبه سامانه عرضه سوخت در کشور هک شد، گفت: استان چهارمحال و بختیاری از اولین مناطقی بود که به صورت دستی مجاری عرضه در مدار قرار گرفت و پس از ایمن شدن نیز به سرعت تمامی جایگاه‌ها در سامانه قرار گرفته و عرضه سوخت از طریق سامانه هوشمند سوخت از سر گرفته شد.

وی بیان کرد: میزان یارانه سوخت تحویلی در سال ۱۴۰۲ به گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری بالغ‌بر ۳۰ میلیارد تومان، در بخش صنعت و معدن ۱۴۵ میلیارد تومان و در بخش کشاورزی به جز گلخانه‌ها ۷۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

تیموری خاطرنشان کرد: میزان رشد بنزین در ده ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد و میزان رشد در بحث نفت گاز یا گازوئیل نیز در این مدت ۶.۵ درصد بوده است.

کد خبر 6016409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha