پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹

رییس اورژانس پیش بیمارستانی آبادان خبر داد؛

اعزام تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی آبادان به حدود ۲۵۰۰ مأموریت

اعزام تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی آبادان به حدود ۲۵۰۰ مأموریت

آبادان- رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ در منطقه تحت پوشش این دانشگاه به ۲ هزار ۴۵۹ مأموریت اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین دریانبرد بعد از ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای از اعزام تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی آبادان به به ۲ هزار ۴۵۹ مأموریت در دی مال امسال خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد یک هزار ۶۷۸ مورد مربوط به مأموریت‌های غیرتصادفی از قبیل بیماری‌های قلبی، مغزی، تنفسی و غیره و تعداد ۷۸۱ مورد نیز مربوط به مأموریت‌های تصادفی درون شهری و جاده‌ای بوده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تکنیسن‌های فوریت‌های پزشکی دانشگاه در دی ماه سال جاری به یک هزار ۳۳۲ مأموریت در شهرستان آبادان، ۷۴۳ مأموریت در شهرستان خرمشهر و ۳۸۴ مأموریت در شهرستان شادگان اعزام شدند.

وی گفت: از تعداد مأموریت‌های انجام‌شده، یک هزار ۳۷۳ بیمار در بیمارستان‌های منطقه بستری شدند و ۶۲۲ نفر در محل به صورت سرپایی از خدمات درمانی اورژانس ۱۱۵ استفاده کردند.

کد خبر 6017739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha