پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۰۷

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)کردستان:

مردمی‌سازی فعالیت‌های خیر حرکتی برای تقویت خدمات کمیته امداد است

مردمی‌سازی فعالیت‌های خیر حرکتی برای تقویت خدمات کمیته امداد است

سنندج_ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)کردستان گفت: مردمی سازی فعالیت‌های خیریه مهم و گام ارزشمندی در راستای تقویت خدمت‌رسانی کمیته امداد استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا طوسی ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از مؤسسات خیریه کردستان در سنندج اظهار کرد: تعداد مؤسسات خیریه استان که زیر نظر کمیته امداد فعالیت دارند، به ۱۰۰ مؤسسه رسیده است.

وی بیان کرد: در هر مرکز حداقل ۶ تا ۷ نفر فعالیت دارند و در کردستان جمعاً بالغ بر ۳۰ هزار نفر مددجویان را خدمات رسانی می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد کردستان عنوان کرد: خیرین کردستانی در راستای برگزاری کمک‌های مؤمنانه و جمع‌آوری کمک‌های مردمی، به این نهاد اعتماد کردند.

مدیرکل کمیته امداد کردستان تصریح کرد: گره‌گشایی از مشکلات و تنگناهای نیازمندان اولویت این نهاد است و در جوامع بشری امروز یکی از اساسی‌ترین راهبردها حمایت خیرین و کمک‌های مردمی است.

طوسی اذعان کرد: یکی از اساسی‌ترین اصول استفاده از ظرفیت عظیم گروه‌های مردمی است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بوده است.

وی عنوان کرد: رفع مشکلات و تنگناهای معیشتی توسط خیرین یک گام ارزشمند و مهم است.

وی هدف از برگزاری این همایش را فراهم کردن زمینه تعامل و همکاری مراکز نیکوکاری و خیرین و هم افزایی این نهادهای مردمی عنوان کرد و گفت: مردمی سازی فعالیت‌های خیریه مهم و گام ارزشمندی در راستای خدمت‌رسانی کمیته امداد استان است.

مدیرکل کمیته امداد کردستان گفت: ۱۶۵ هزار نفر نیازمند در قالب ۷۵ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان هستند.

کد خبر 6017819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha