۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۰۲

محمد خزاعی مطرح کرد؛

سینما باید صدای غزه و فلسطین باشد/ همدردی مهمانان بین‌المللی فجر

سینما باید صدای غزه و فلسطین باشد/ همدردی مهمانان بین‌المللی فجر

رییس سازمان سینمایی در ضیافت مهمانان شرکت‌کننده در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بیان کرد که سینماگران آزاده باید صدای مظلومان جهان و صدای مردم مظلوم و بی‌پناه غزه و فلسطین باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی در ضیافتی که شامگاه ۲۰ بهمن با حضور مهمانان بین المللی جشنواره فیلم فجر همراه بود با توضیح اینکه سینما باید در خدمت حق و حقیقت باشد، بیان کرد: سینما هنوز دینش را به مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین ادا نکرده است. در جایی که بخشی از دستگاه سلطه در دهه‌های گذشته با استفاده از جادو و جذابیت‌های سینما سعی کرده حقایق درباره تاریخ مردم فلسطین را وارونه نشان دهد و آن را در منظر مردم جهان بگذارد، باید گفت وظیفه فیلمسازان حق جو و مطالبه گر در سراسر جهان در این مورد بسیار سخت شده است چون قرار است در میان هجمه ای که به راه افتاده از مردم مظلوم و بی پناه دفاع کرده و حقایق گفته نشده در این حوزه را به زبان سینما بیان کنند.

خزاعی در ادامه تصریح کرد: مساله فلسطین، مساله امروز جهان است. سطح جنایتی که از سوی رژیم اشغالگر قدس در فلسطین روی می‌دهد، حقیقتاً در تاریخ کم سابقه است. سینما به عنوان ابزاری که روایتگر احساسات، غم‌ها، شادی‌ها و… است باید در این زمینه به گونه‌ای عمل کند که جهان را متوجه عمق جنایاتی که به مردم فلسطین می‌شود، بکند. سینما هنوز به وظیفه ذاتی خود در این زمینه عمل نکرده است و جا دارد که هنرمندان آزاده جهان در این حوزه به طور جدی وارد شوند.

رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: همه ما خانواده‌ای بزرگ هستیم و پیرامون یک پدیده یعنی سینما دور هم جمع شده‌ایم؛ همانطور که سینما می‌تواند ملت‌ها را به هم نزدیک کند، باید صدای مظلومان جهان نیز باشد.

به گفته وی، رسالت هنر و سینما در عصر امروز آگاهی بخشی، عدالت خواهی و بیان حقیقت است. امروز یک جنایت بشری در غزه درحال وقوع است و همه هنرمندان و سینماگران باید روایتگر و بازتاب دهنده صدای مظلومیت ملت فلسطین باشند.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را یکی از مردمی‌ترین جشنواره‌های جهان نامید و گفت: پشتوانه برگزاری این جشنواره مردم هستند و در داخل ایران هم، ۳۲ استان کشور به صورت همزمان این جشنواره را برگزار می‌کنند. این جشنواره به واسطه بیش از چهار دهه فعالیت چشمگیر در نزد مردم، هنرمندان و مسؤولان نظام دارای کارنامه بسیار درخشانی است.

وی در ادامه با اشاره به استقبال بسیار خوب از فیلم‌های چهل و دوم جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: تا روز گذشته بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر در سراسر کشور از فیلم‌های جشنواره فجر بازدید کردند، این افتخاری است برای نظام اسلامی ایران که حرکت‌های فرهنگی با حمایت مردم برگزار می‌شود.

مهمانان حاضر در این مراسم به درخواست رئیس سازمان سینمایی ایران به نشان همدردی و همصدایی با مردم بی پناه غزه و فلسطین یک دقیقه به پا ایستاده و سکوت کردند.

کد خبر 6019956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha