پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۴۵

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان خبر داد؛

بهره برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی در جنوب گیلان

بهره برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی در جنوب گیلان

رودبار- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان از افتتاح اولین نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی حمایتی مددجویان استان در شهر لوشان خبر داد.

محمدتقی مهدی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی حمایتی یک پروژه مهم و چند بعدی است زیرا هم جنبه حمایتی و درآمدزایی برای مددجویان دارد و هم اینکه به فرآیند تولید و تأمین برق کمک می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم حفظ محیط زیست افزود: تولید برق از طریق انرژی‌های نو و خورشیدی فاقد هر گونه آلایندگی بوده و کمک رسان محیط زیست است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان با تاکید بر ضرورت حرکت به سوی انرژی‌های پاک و تجدید پذیر اضافه کرد: زحمات شرکت ساتبا در اجرای این طرح شایسته تقدیر است و برخلاف این نظر که انرژی خورشیدی در استان گیلان پاسخگو نخواهد بود، با محاسبات علمی مشخص شد که استان گیلان و به ویژه شهرستان رودبار نیز زمینه مساعدی برای احداث و بهره برداری از پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین برق را دارد.

مهدی زاده با بیان اینکه نگاه به انرژی‌های نو باید تسریع پیدا کند، گفت: رویکرد وزارت نیرو و شرکت توانیر نیز در سالیان اخیر نشان دهنده اهمیت و جایگاه این موضوع مهم در فرآیند تولید برق است.

کد خبر 6020139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha