به گزارش خبرنگار مهر، شهاب قربانی ظهر چهار شنبه در چهارمین جلسه کمیته فنی آمادگی پاسخ استان کرمانشاه که در سالن جلسات ساختمان مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پدافند غیرعامل مکمل برای مدیریت بحران بوده که با نقاط اشتراک بین این ۲ دستگاه باید در راستای مهارت آموزی به تاب آوری مردم در برابر بحرانها اقدام شود.
وی افزود: پدافند مقابله، بازیابی و بازتوانی از جمله اقدامات و بخشهای مهم این دستگاه بوده که به التهاب زدایی و آرامش بخشی به جامعه کمک خواهد کرد و بر همین اساس در شرایط بحرانی هدف اصلی مدیریت بحرانها و پیامدها است.
معاون پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل بحرانی در استان کرمانشاه برپایی اردوگاه و نقاط امن در کرمانشاه است تا در صورت بروز حوادث و پیامدهای ناگوار توان مدیریت را تقویت کرد.
قربانی با تاکید بر لزوم برپایی حداقل یک اردوگاه بحران در شهر کرمانشاه، خاطرنشان کرد: ایجاد اردوگاه بحران تدبیر عالمانهای است که با توجه به مزیتهای اردوگاه بحران در گام نخست باعث آمادگی مردم برای آشنایی با ساز و کارها و چگونگی برخورد با شرایط بحران و همچنین تسلط بر فضا به دستگاههای خدمت رسان خواهد شد.
وی با بیان اینکه هنوز یک نقطه امن در کرمانشاه نداریم، بیان کرد: با وجود اینکه کرمانشاه نیازمند چندین نقطه امن در مناطق بافت شهری است اما به دلیل عدم وجود حتی یک نقطه امن هم اکنون در مقابله شرایط بحرانی شهر کرمانشاه زمینگیر است.
یادآور شد: ایجاد اردوگاه بحران و نقاط امن به صورت چند منظوره با کاربری تفریحی، گردشگری و فرهنگی نیاز اصلی استان و شهر کرمانشاه بوده تا علاوه بر استفاده از آن در شرایط بحرانی با استفاده از موقعیتهای دیگر آن از هدر رفتن منابع جلوگیری شود.
معاون پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه در پایان به تعیین نقاط بحران در سریعترین زمان تاکید کرد و متذکر شد: در حال حاضر در کرمانشاه هشت نقطه بحران شناسایی شده که از این تعداد چهار نقطه متناسب و مستعد برای اقدامات اولیه در ساخت است که با سرمایهگذاری و ایجاد زیر ساختها باید امکانات لازم برای آن مهیا شود.
نظر شما