سید اسماعیل علوی در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه موفقیت کشت دیم وابسته به بارندگی کافی و منظم در طول یک سال است و استفاده از روشهای درست کاشت تأثیر زیادی در بهبود وضعیت زراعت و بالا رفتن میزان تولید دارد، تصریح کرد: این سطح ثبتی در سامانه معادل ۶۵ درصد سطح ابلاغی این شهرستان است.
وی در ادامه تصریح کرد: سامانه دیمزار، سامانه ارائه دهنده خدمات و تسهیلات ویژه به کشاورزان است که بر اساس طرح جهش تولید دیمزار برای بالا بردن سطح تولید محصولات کشاورزی راه اندازی شد.
این مسؤول اضافه کرد: طرح جهش تولید دیمزار با هدف افزایش درآمد کشاورزان، بهرهگیری از ارقام جدید تحقیقاتی، پایداری تولید و اصلاح الگوی کشت برای دستیابی به محصول زراعی بیشتر در سطح اجرا شد و در این طرح تمرکز در تولید و توسعه دانههای روغنی، حبوبات علوفهای دیم، گندم و جو است.
علوی با یادآوری اینکه سامانه دیمزار سامانه ارائه دهنده خدمات و تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی است که بر اساس طرح جهش تولید دیمزار و تمرکز بر افزایش تولید محصولات زراعی و کشاورزی ایجاد شده است، گفت: استفاده از خدمات و ویژگیهای سامانه دیمزار در آدرس الکترونیکی deymzar.ir قابل دسترسی است.
نظر شما