پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵

فرمانده انتظامی بروجن خبرداد؛

رهایی گروگان از چنگ آدم ربا

رهایی گروگان از چنگ آدم ربا

شهرکرد- فرمانده انتظامی بروجن از عملیات غافلگیرانه پلیس در رهایی گروگان از چنگ آدم ربا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ کوروش صفیان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی مراجعه حضوری یکی از شهروندان به پلیس آگاهی شهرستان بروجن مبنی بر ربایش فردی ۴۰ ساله توسط فردی ناشناس، بلافاصله اقدامات اولیه در این راستا آغاز و موضوع با حساسیت ویژه‌ای توسط مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان بروجن در دست اقدام قرار گرفت.

وی بیان داشت: با انجام تحقیقات تخصصی و اطلاعاتی با بررسی دقیق اظهارات خانواده فرد ربوده شده و سرنخ‌های به دست آمده، مأموران تحقیقات گسترده‌ای را برای رهایی گروگان آغاز و سرانجام موفق شدند هویت متهم را در یکی از استان‌های همجوار شناسایی نمایند.

صفیان افزود: آدم ربا که به همراه گروگان به استان فارس متواری شده بود، عرصه را بر خود تنگ دیده، گروگان را رها و به مکان نامعلومی متواری شد که با هماهنگی و نیابت قضائی و سرعت عمل پلیس سریعاً دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: گروگان صحیح و سالم به خانواده‌اش تحویل داده شد و متهم در تحقیقات مقدماتی، انگیزه خود را از آدم ربایی، اختلافات قبلی عنوان کرد.

کد خبر 6025117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha