محمد محسنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ضرورت انتخاب مناسب با اشاره به ویژگیهای کاندیداهای انتخاباتی اصلح گفت: فردی که قرار است نمایندگی این مردم را در مجلس عهده دار شود، باید متعهد به مبانی اسلام و انقلاب، دارای تحصیلات عالیه بوده و یکی از تخصصهای لازم برای عضویت در یکی از کمیسیونهای تخصصی مجلس را دارا باشد.
وی ادامه داد: وی همچنین باید فن بیان بالا داشته باشد، ملاحظات سیاسی را در بیان مشکلات و دادن رأی در نظر نگیرد، به اصل ولایت فقیه اعتقاد و التزام قلبی و عملی داشته و از سلامتی جسمانی و روانی برخوردار باشد، اشتهار به رفتارهای سو اجتماعی و رفتارهایی از این دست نداشته و تجمل گرا نباشد و خوی ساده زیستی داشته باشد.
محسنی با اشاره به تلاش دشمن برای عدم مشارکت در انتخابات مطرح کرد: وظیفه ما در قبال دسیسههای دشمن، تبیین مبانی و دستاوردهای انقلاب و قیاس آن با رژیم منحوس پهلوی، استقلال کشور در مواجهه با استکبار و کشورهای سلطه گر، فواید دموکراسی و مشارکت در تعیین سرنوشت و آینده کشور، تبیین منویات امامین انقلاب و توضیح مدیون بودن به شهدا و خانوادههای مظلوم آنهاست.
وی اثبات صداقت و درستکاری مسؤولان، رسیدگی به امور روزانه مردم، رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی، تسهیل در امر ازدواج جوانان، تأمین مسکن و … را از جمله راهکارهای ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات دانست و اظهار کرد: رأی دادن از نظر امامین انقلاب و مراجع تقلید از اوجب واجبات است و به منظور حفظ جمهوری اسلامی ایران انجام میشود.
مشارکت پایین در انتخابات از امنیت اقتصادی و نظامی کشور می کاهد
دبیر معتمدان و پیشکسوتان انقلاب البرز خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که پایین بودن آمار مشارکت در انتخابات از امنیت اقتصادی و نظامی کشور به شدت می کاهد و در آن شرایط هیچ سرمایه گذار خارجی حاضر نخواهد شد در کشوری که مردم آن در انتخاب مسؤولان خود مشارکت پایینی دارند و به آینده کشورشان علاقه ندارند، سرمایه گذاری کند.
محسنی بیان کرد: از طرفی دشمن عصبانی، در صورت پایین بودن مشارکت، حمایت مردمی از حکومت را پایین می بیند و به صرافت جنگیدن و حمله نظامی میافتد. بنابراین در وهله اول مشارکت، مساوی با امنیت و در وهله دوم انتخاب کارگزار برای انجام امور جاری کشور است. باید بدانیم که حکومت در جمهوری اسلامی با رأی دادن مردم شکل میگیرد.
به گفته دبیر معتمدان و پیشکسوتان انقلاب البرز، تعیین رهبری به صورت غیرمستقیم توسط مردم از طریق انتخابات مجلس خبرگان و انتخاب رئیس جمهور و نمایندگان مجلس با انتخاب مستقیم مردم انجام میشود، بنابراین عدم مشارکت در هر یک از انتخاباتها، یعنی شرکت نکردن در ساختار اجرایی و تقنینی کشور و این اوضاع فعلی را خرابتر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اقوام مختلف با فرهنگها و سلایق مختلف در استان البرز با انتخاب افرادی نزدیک به مشخصات و مختصات موردنظر، میتوانند در انتخاباتی پرشور، نقش آفرین باشند، اظهار کرد: برابر قانون اساسی، در کشور ما انتخاب سرنوشت بر عهده افراد گذارده شده و لذا عدم مشارکت به معنای عدم علاقه فرد به تعیین سرنوشت خود است.
محسنی گفت: بهبود اوضاع فعلی در گرو شرکت در انتخابات و انتخاب با مطالعه و بصیرت بوده و مشارکت در تعیین سرنوشت، بهتر از بیخیالی و سرخوردگی است. ایرانی مسلمان به حفظ حدود کشور، ایجاد امنیت برای حفظ حریم خانوادهها و جلوگیری از جنگ و تجاوز دشمن به سرزمین آبا و اجدادی خود، اعتقاد و ایمان دارد که برای رسیدن به این امتیازها فقط باید رأی داد و در صحنه باقی ماند.
نظر شما