به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عسگر دیرباز روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه حضور پرشور و باشکوه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند امسال، مردمیبودن نظام مقدس جمهوری اسلامی را به دنیا مخابره میکند، اظهار کرد: برگزاری باشکوه انتخابات و مشارکت پرشور مردم، موجب یاس دشمنان شده و به آنان ثابت میکند که مردم همچنان حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و این نظام از مردمیترین نظامها است.
وی خاطرنشان کرد: دشمن تمام تلاش خود را میکند مردم پای صندوقهای رأی حضور نیابند تا به این وسیله نشان دهد نظام اسلامی فاقد عقبه و پشتوانه مردمی است.
حجت الاسلام دیرباز گفت: هر اندازه که دشمنان برای عدم حضور مردم در پای صندوقهای رأی تبلیغ میکنند، مردم به همان اندازه بیشتر و پرشورتر پای صندوقهای رأی حاضر میشوند.
وی یادآور شد: مساله انتخابات در این دوره با توجه به شرایطی که در منطقه وجود دارد و توطئههای دشمن برای عدم حضور مردم پای صندوقهای رأی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و مردم با شرکت در انتخابات به تکلیف و وظیفه خود عمل کرده و باعث ناامیدی دشمن میشوند.
حجت الاسلام دیرباز اضافه کرد: اقتدار ملی ایران اسلامی بیش از همه چیز، به حضور مردمی اتکا دارد و مردم همواره رکن مهم قدرت جمهوری اسلامی ایران بودهاند.
وی اضافه کرد: حتی کسانی هم که در مورد مشارکت در انتخابات دچار تردید هستند، به لحاظ هزینه و فایده به این نتیجه خواهند رسید که فایده آنان در مشارکت پرشور انتخاباتی است.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه انتخابات مجلس خبرگان در راستای اصل ولایت فقیه از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی برای ملت ایران است، اظهار کرد: خبرگان وظیفه دارند علاوه بر تعیین رهبری، شرایط استمرار رهبری را نیز بررسی کنند.
حجت الاسلام دیرباز با اشاره به تفویض برخی وظایف رهبری از سوی رهبر معظم انقلاب به مجلس خبرگان در سالهای گذشته افزود: راه اندازی هیأت اندیشهورز که وظیفه سنجش مساله عدالت و دینداری در زمان قبل و بعد از انقلاب را داشته از جمله این امور بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین در مجلس خبرگان رهبری در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب ارزیابی عملکرد قوه قضائیه نیز به هیأت اندیشهورز مجلس خبرگان تفویض شد.
وی با بیان اینکه در کنار عمل به وظایف ملی در مجلس خبرگان رهبری همواره حضور مستمری در آذربایجان غربی نیز داشته است، اظهار کرد: مهمترین مسألهای که به واسطه حضورم در استان و دیدار چهرهبهچهره متوجه شدم این بود که باید گوش شنوایی برای شنیدن حرفهای مردم داشته باشیم و آنان را تکریم کنیم؛ مردم باید احساس کنند که ما خادم آنان هستیم.
نظر شما