مشاور ارشد «بایدن» به قاهره و تل‌آویو سفر می‌کند

مشاور ارشد «بایدن» به قاهره و تل‌آویو سفر می‌کند

در ادامه سفرهای پی‌درپی اخیر مقامات ارشد آمریکا به فلسطین اشغالی، برخی منابع اعلام کردند که مشاور ارشد رییس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا طی روزهای آینده راهی قاهره و تل‌آویو خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وب‌سایت «آکسیوس» گزارش داد که «برت مک‌گورک» قرار است روز چهارشنبه برای دیدار با مقامات مصر به قاهره سفر کند و با آنها درباره عملیات نظامی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی علیه رفح و آزادی اُسرای صهیونیستی در غزه رایزنی کند.

کاخ سفید هنوز این سفر را تایید نکرده است، اما آکسیوس اعلام کرد که مک گورک، هماهنگ کننده کاخ سفید برای امور غرب آسیا و شمال آفریقا، ابتدا با عباس کامل، رییس سرویس امنیت و اطلاعات مصر دیدار خواهد کرد و سپس روز پنج‌شنبه برای دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم به تل‌آویو خواهد رفت.

جوزف بورل، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز دوشنبه با خبرنگاران از بیانیه کشورهای عضو اتحادیه درباره توقف موقت جنگ در غزه خبر داد. در این بیانیه که به‌غیر از یک کشور (مجارستان)، مورد حمایت تمام اعضا قرار گرفته است از رژیم صهیونیستی خواسته شده که به شهر مرزی رفح حمله نکند.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی با اشاره به بیانیه ۲۶ کشور عضو اتحادیه در حمایت از توقف جنگ غزه منتشر شد، اعلام کرد که اتحادیه اروپا قدرتی برای مهار تل‌آویو ندارد، اما به فشار دیپلماتیک در این زمینه ادامه خواهد داد.

جوزپ بورل در پایان نشست شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا و در پاسخ به پرسش خبرنگاری که درباره اقدام بعدی اتحادیه اروپا در صورت حمله رژیم صهیونیستی به رفح پرسید، گفت: ما برای متوقف کردن آنها قدرتی نداریم اما می‌توانیم فشار دیپلماتیک اعمال کنیم تا مطمئن شویم که تبعات انسانی چنین اقدامی برجسته شود.

وی یادآور شد: هزینه انسانی چنین اقدامی (حمله به رفح) اجتناب ناپذیر است؛ میلیون‌ها نفر بی‌خانمان هستند و هرچقدر (در عملیات نظامی) ملاحظه شود تبعات انسانی اجتناب ناپذیر است.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سپس به تفاوت میان جنگ غزه با سایر نبردها پرداخت و گفت: در سایر جنگ‌ها غیرنظامیان می‌توانند فرار کنند، اما در غزه راهی برای گریز ندارند.

وی ادامه داد: وقتی جنگ می‌شود صلیب سرخ و سایر نهادهای بشردوستانه به کمک غیرنظامیان می‌آیند اما شرایط در غزه متفاوت است. کمک‌ها قطره‌چکانی وارد می‌شود و با نیاز مردم سازگار نیست لذا آنها نه می‌توانند فرار کنند و نه کمک‌های امدادی به آنها می‌رسد.

کد خبر 6032405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha