۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۴۰

«با مهر انتخاب کنید»

اسحاق امیری اندی

اسحاق امیری اندی

مازندران- «اسحاق امیری اندی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: مازندران
  • حوزه انتخابیه: نور و محمودآباد
  • شعار انتخاباتی: (به عمل کار برآید)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

اسحاق امیری اندی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- کارشناسی ارشد کامپیوتر - نرم افزار مدرس دانشگاه فنی و حرفه‌ای

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم وجود شفافیت

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

طراحی طرح، ساز و کاری کارآمد با استفاده از ابزارهای نظارتی متعدد

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

تا از خود مردم نباشی نمی‌توانی مشکلات مردم را مطرح، پیگیری و رفع نمایی. برای جلوگیری از تجمل گرایی می‌توان حداقل از سیره معصومان (ع) الگو گرفت و با تقویت باورهای دینی و ارزش‌های معنوی مانند: زهد و پارسایی، قناعت، اعتدال و میانه روی، کمک و ایثار تجمل گرایی را در نطفه خاموش کرد.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

بدون همکاری و همراهی مجلس با سایر قوا اصلاً هیچ پیشرفتی در هیچ زمینه‌ای در کشور اتفاق نخواهد افتاد، اگر هم پیشرفتی باشد بسیار ناچیز و نامحسوس می‌باشد. تجلی آن در همکاری صمیمانه و همه جانبه و برادرانه و صبورانه و … همراه با خرد جمعی بین مجلس با سیار قوا می‌باشد.

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

نماینده مجلس به مانند یک کاپیتان تیم ورزشی می‌باشد. تبعات عدم مسئولیت پذیری می‌تواند گریبان تمام تیم که همان مردم عزیز کشورمان می‌باشد را بگیرد. هرج و مرج، بی‌انضباطی، عدم شفافیت و پاسخگویی، عقب ماندن کشور از مسیر درست ریل گذاری و دلسرد شدن مردم از نظام از مهم‌ترین عواقب عدم مسئولیت پذیری است. نتیجه‌ای که ممکن است تمام کار تیم را با مشکل مواجه کند و حتی باعث هدر رفتن زحمات بقیه‌ی افراد تیم شود.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

نماینده‌ای که ساده زندگی کند و از تجمل گرایی دوری کند و با تمام قدرت سیره معصومان (ع) را الگوی کار خویش قرار دهد به طور خودکار با مسئولیت پذیری و ایمان و تخصص و… به انجام وظیفه می‌پردازد و تمامی مردم در نگاه او دارای یک مقام و جایگاه می‌باشد. آن وقت مشاهده می‌فرمایید در نزد مردم به چه جایگاه والایی خواهد رسید.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

دیدار رو در رو با تمام اقشار مردم چه در مجلس چه در شهرهای مختلف کشور استفاده از فضای مجازی، سایت، سامانه‌های پیامکی برای اطلاع از مشکلات و خواسته‌های مردم و اطلاع رسانی به آنها استفاده از ظرفیت بسیار بالای خبرگزاری‌ها

  • سوالات استانی:

* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟

توسعه اماکن اقامتی، پذیرایی، ورزشی و تفریحی افزایش امنیت راه‌های ارتباطی گسترش وسایل مدرن حمل و نقل برگزاری هفته‌های فرهنگی مازندران در استان‌های دیگر تشویق مردم به سرمایه گذاری در زمینه گردشگری استفاده از ظرفیت‌های بسیار بالای روستاها برای جذب گردشگر

* برای توسعه و استانداردسازی راه‌های مواصلاتی استان چه برنامه‌ای دارید؟

استفاده از ظرفیت موجود و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برای توسعه راه‌های مواصلاتی با توجه به طرح‌های کالبدی در بافت‌های مسکونی و محورهای مواصلاتی

* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری داده‌اند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟

تا زمانیکه بهره وری زمین کشاورزی پایین باشد کشاورز زمین خود را مثلاً در اختیار صنعت ویلاسازی قرار می‌دهد. باید قوانین و تشویق‌هایی برای کشاورز در نظر گرفت تا قدرت درآمدزایی کشاورز افزایش پیدا کند با این کار کشاورز تمایلی به تغییر کاربری پیدا نمی‌کند. از طرفی دولت باید در زیرساخت‌های کشاورزی سرمایه گذاری انجام دهد تا امنیت غذایی مردم عزیزمان هم به مشکل برخورد نکند.

کد خبر 6032533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha