استان: کردستان
حوزه انتخابیه: سنندج، دیواندره و کامیاران
شعار انتخاباتی: صداقت و شجاعت
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
حسین ابراهیمی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
دارای مدرک فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه آزاد واحد کرج ۹۰ تا ۹۲، دانشجوی دکترای علوم سیاسی (سیاستگذاری) دانشگاه علوم تحقیقات تهران و نویسنده کتاب حکمرانی خوب اساس توسعه
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم تخصص بعضی از نمایندگان در کمیسیون مربوطه جهت هماهنگی و همراهی در مجلس
* مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
قوانینی تصویب شود که هیچ منعی برای نظارت مجلس وجود نداشته باشد و لازم الاجرا باشد
* نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
زیرا تجمل گرایی نماینده را از انجام وظایف اصلی که قانونگذاری و نظارت است باز میدارد
* همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی گاه این همراهی و همکاری چیست؟
بدونه هماهنگی و همراهی کاری نمیتوان انجام داد, مجلس قوی و توانمند نیازمند همکاری و تعامل با سایر قواست.
* مسوولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
متأسفانه امروز این موضوع در بین اکثر نمایندگان خیلی شایع شده است و باعث بدنامی و ارزش جایگاه نمایندگی شده است در بین مردم.
* مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام زدگی و طرح شعارهای غیر واقع بینانه اسیر شود؟
توجه به خواست و نظرات مردم با مدیریت قوی و مسئولیت پذیری در چهارچوب وظایف نمایندگی
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مصرح و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مطمح نظر قرار بگیرد؟
اولویت قرار دادن منافع ملی بر منافع شخصی و محلی و مشارکت در تحقق اهداف ملی
سوالات استانی:
* استان کردستان ۲۲۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در این باره کولبران با زحمات و مشکلات زیادی مواجه اند. برای حل مشکل این قشر چه برنامهای دارید؟ طرح ایجاد «مناطق آزاد» برای حل مشکل کولبران چند سال پیش مطرح شد. این طرح آیا توانسته کمکی کند؟
اگر استان توسعه پیدا کند و بودجه لازم برای آبادانی و توسعه استان وجود داشته باشد معضل بیکاری حل خواهد شد و جوانان کردستان به جای کولبری در مراکز صنعتی و درآمد زایی دیگر مشغول به کار خواهند شد.
* به نظر شما برای کاهش نرخ بیکاری در استان کردستان باید دست به چه اقداماتی زد؟
سرمایه گذاری بخش خصوصی توسعه گردشگری و توریستی توسعه کشاورزی و باغ داری استان
* برای رفع تنش آبی در استان کردستان چه برنامههایی را پیشنهاد میکنید؟
کردستان به اندازه کافی آب دارد اگر به صورت صحیح و مکانیزه استفاده شود و برنامه لازم برای این کار وجود داشته باشد به نظر بنده مشکلی نیست.
نظر شما