پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳

نماینده ولی فقیه در مازندران:

کرامت انسانی در مراکز بیمه ای حفظ شود

کرامت انسانی در مراکز بیمه ای حفظ شود

ساری- نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، گفت: کرامت انسانی در مراکز بیمه‌ای باید با کاهش بروکراسی اداری حفظ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدباقر لائینی عصر چهارشنبه در همایش صنعت بیمه اظهار کرد: مساله بیمه یکی از ضرورت‌های زندگی امروز بوده و کرامت انسان با بیمه مورد صیانت قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سازمان‌های بیمه‌گذار باید دغدغه کرامت جامعه تحت پوشش خویش را داشته باشد، تصریح کرد: عزت و کرامت مجموعه طرف قرارداد باید موردتوجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، خواستار کاهش بروکراسی اداری در مراکز بیمه‌ای استان شد و افزود: کرامت بیمه‌گذاران نباید در چرخه امورات اداری زیر سوال برود.

آیت‌الله محمدباقر لائینی در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات، گفت: حضور حداکثری در انتخابات، ایران قوی می‌سازد و دشمن جرأت نگاه‌چپ به کشور را ندارد.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز اظهار کرد: نگاه منفی‌گرایی کشنده در رسانه‌های غربی علیه کشور ما وجود دارد و تاکتیک تخریب راهبرد دشمن در کشور ما پیگیری می‌شود.

کهنسال خاطرنشان کرد: در بحث امیدآفرینی باید شناسایی، تحکیم، غنا بخشی و حفظ امید را در دستور کار خویش قرار دهیم.

مدیرکل بنیاد شهید مازندران ادامه داد: نقش بیمه در انسجام‌دهی جامعه ایثارگران استان غیرقابل انکار است و انتظار داریم که این روند ادامه داشته باشد.

کهنسال با اشاره به تاکید آیت‌الله لائینی در حفظ کرامت انسانی در بیمه‌ها نسبت به مخاطبان، افزود: مسائل و نگرانی‌ها جامعه ایثارگری باید به صورت کلی و مناسب حل و فصل شود.

وی ادامه داد: هر نظامی برای خودش یک سری افراد خاص و ویژه دارد و در نظام مقدس اسلامی افرادی هستند که از جان خودشان در هر صحنه‌ای دریغ نکردند.

گفتنی است: در پایان مراسم از خانواده‌های شهدا و ایثارگران تجلیل و قدردانی شد.

کد خبر 6034179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha