۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲

«با مهر انتخاب کنید»

سیده سهیلا رحمتی عنبران

سیده سهیلا رحمتی عنبران

خراسان رضوی- «سیده سهیلا رحمتی عنبران» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: خراسان رضوی
  • حوزه انتخابیه: مشهد و کلات
  • شعار انتخاباتی: (درد را دردآشنا می فهمد..آمده‌ام تا زبان گویای مردم شهر و کشورم باشم)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

سیده سهیلا رحمتی عنبران یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- من برای پیشرفت خود پا به این عرصه نگذاشتم و حضور در این میدان به این معنی نیست که من باشم بهتر است! بلکه ملاک اصلح بودن است… کسی که وظایفش را بشناسد متعهد و پایبند به وظایفش باشد؛ به عقیده من می‌تواند فرد اصلحی باشد.. تمام تلاشم را خواهم کرد

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

تورم قوانین جدید به جای توجه ویژه به اجرای قوانین بر زمین مانده

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

وحدت و انسجام در بین نمایندگان حوزه‌های مختلف در جهت حمایت از مردم و مطالبه حقوق آنان و همچنین نظارت جدی تر بر عملکرد دولت

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

زیرا آنان نماینده مردم هستند و به هیچ وجه نباید بین مردم و نمایندگانشان فاصله و شکاف وجود داشته باشد… نظارت مستقیم بر عملکرد نمایندگان و جلوگیری از کسب درآمدهای نجومی و نامشروع

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

پیشرفت کشور مساوی است با وحدت و انسجام میان ارکان مختلف حکومت از بالاترین رتبه تا پایین‌ترین. و جلسه سران سه قوا، قطعاً مهم‌ترین تجلی گاه این همراهی است..

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

عدم اعتماد و اطمینان مردم به نمایندگان سست شدن ارتباط بین مردم و حکومت

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

ارتباط مستقیم و حضوری با مردم و اگاهی از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات و مشکلات آنها و چاره جویی برای حل مسائل و مشکلات و خارج شدن از قید و بند دفاتر و نوبت‌های از قبل تعیین شده نماینده مردم موظف است ساعاتی را در ماه به گفتگو با مردم و متخصصان اختصاص دهد و از نظرات سازنده آنان بهره مند شود…ضمن آن نیز به فکر چاره جویی برای مشکلات و دغدغه‌هایشان باشد...

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

هر نماینده موظف است به قانون اساسی و وظایف و اختیاراتش اشراف کامل داشته باشد و از دادن وعده و وعیدهای انتخاباتی دور از انتظار پرهیز کند.. ضمن اینکه خود را عضوی از مردم بداند و برای رفاه و آسایش مردم از تمام توانش مایه بگذارد.

  • سوالات استانی:

* برای توسعه ظرفیت بازارچه‌های مرزی استان جهت افزایش صادرات و واردات چه برنامه‌ای دارید؟

استفاده از حداکثر ظرفیت تولید کالا و محصولات جهت صادرات به کشورهای همسایه..به ویژه محصولات کشاورزی همچون زعفران و زرشک که استان خراسان رضوی به عنوان قطب کشت این محصول بشمار می‌رود. البته این امر منوط به حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان و اختصاص اعتبار مشخص به آنان در قالب یارانه‌های نمایشگاهی و جوایز صادراتی است که موجب بهبود این وضعیت خواهد شد..

* مشهداز ۵۶ ملیت مختلف در حوزه سلامت، پذیرش دارد. برای توسعه گردشگری سالمت استان خراسان رضوی چه برنامه‌هایی باید تنظیم و عملیاتی شوند؟

گردشگری سلامت از رو به رشدترین بخش‌های صنعت گردشگری در جهان است و مشهد به عنوان قطب زیارتی ایران، قطعاً در گسترش این امر تأثیرگذار است.. دولت می‌تواند با حمایت ویژه از طریق سرمایه گذاری در بخش گردشگری در این امر وارد شود..و البته می‌توان با کاهش محدودیت‌های فرهنگی و مذهبی برای گردشگران خارجی در استان در چارچوب قوانین مصوب، اختصاص یارانه‌های مشخص به بخش سلامت، توسعه و گسترش مراکز درمانی مجهز در استان، توسعه و تجهیز سیستم بازاریابی و اطلاع رسانی در فرآیندهای پذیرش و درمان در استان، جذب و به کارگیری نیروهای آموزش دیده مسلط به دیگر زبانهای خارجی در بحث گردشگری سلامت به رشد این بخش کمک ویژه ای کرد.

* برای مقابله به حاشیه نشینی و نوسازی بافت‌های فرسوده، چه برنامه‌ای دارید؟

مقابله با حاشیه‌نشینی و جلوگیری از وسعت گرفتن این پدیده در گام اول نیازمند عزم و برنامه ملی، حمایتهای چندجانبه، همکاریهای گسترده بین دستگاهی و در یک کلام «حرکتی جهادی‌» است. در گام بعد اختصاص ردیف بودجه مستقل برای ساماندهی حاشیه کلانشهر مشهد اقدام بسیار ارزشمندی بود که در مصوبه ستاد ملی بازآفرینی شهری انجام گرفت.. اما بهترین راه حل برای کاهش این معضل تأمین معیشت خانواده‌ها و ساماندهی حاشیه نشینی با توانمندسازی ساکنان این مناطق است. یعنی حمایت از کسب و کارهای کوچک و خانگی چراکه آنچه بر حاشیه نشینی دامن میزند نبود سرپناه و شغل مناسب است. البته در این مورد نباید از حمایت خیریه‌ها و تشکل‌های مردمی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی غافل شد.

سیده سهیلا رحمتی عنبران

کد خبر 6035950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha