به گزارش خبرنگار مهر، رسول صالحی نویسنده و کارگردان «چند پرنده رنگارنگ» معتقد است بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان به واسطه شکستن مرز بین توانیابها و دیگر افراد جامعه، قابل احترام است و باید به مسؤولان آن به واسطه این تفکر تبریک گفت.
وی درباره گروه بازیگران نمایش «چند پرنده رنگارنگ» گفت: با توجه به اینکه بچههای این گروه از معلولان جسمی و ذهنی شدید هستند و در فضایی مجزا از دیگران زندگی میکنند تلاشم این بود که نمایشی را با آنها کار کنم که به آنها ایده درست زندگی کردن بدهد.
صالحی با اشاره به اینکه قبل از حضور در جشنوارهها، تلاشش این بوده که بچههای معلول زندگی در کنار یکدیگر را یاد بگیرند، در زندگی گروهی به همدیگر کمک کنند و بتوانند لحظات لذتبخشی را برای هم به وجود آورند، یادآور شد: ایده نمایش «چند پرنده رنگارنگ» را از کتاب «ده پرنده سبز و زرد و آبی» سوسن طاقدیس گرفتم.
نویسنده و کارگردان «چند پرنده رنگارنگ» درباره موضوع این نمایش توضیح داد: قصه درباره تعدادی پرنده است که در یک روز سرد روی درخت مینشینند. پرندهها برای اینکه گرم شوند همگی روی یک شاخه جمع میشوند اما یکی از آنها دوست دارد تنها باشد به همین دلیل به شاخه دیگر میرود. با کاهش دمای هوا دوستان از او میخواهند به کنارشان بیاید اما پاهایش یخ زده و امکانش نیست به همین دلیل دوستان او، به سمت آن شاخه میروند و در کنارش مینشینند تا گرم شود.
صالحی با اشاره به اینکه نقش پرنده تنها را به یک توانیاب خارجی داده است، گفت: قبل از نمایش، این فرد بسیار غمگین و تنها بود و حاضر به زندگی با دیگر بچهها نبود. همیشه ایراد میگرفت و عصبی بود. جالب آنکه پس از تمرین در این نمایش روحیهاش به کلی عوض شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه پس از پذیرفتهشدن نمایش در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان انرژی خاصی در بچهها ایجاد شد، تصریح کرد: جشنواره واقعا اتفاق خوب و مبارکی است، بهویژه برای اعضای گروه ما که در شرایط خاص زندگی میکنند. اینکه مرز خطکشی شده بین این بچهها و سایر مردم شکسته شد برایشان خیلی مهم بود. حذف این فاصله، بیشک اتفاق بزرگ این جشنواره بود که از این بابت باید به دستاندرکاران و مسؤولان آن تبریک ویژه بگویم.
نظر شما