۶ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۰۴

۴ تروریست پ.ک.ک در حمله پهپادی ارتش ترکیه کشته شدند+ فیلم

 ۴ تروریست پ.ک.ک در حمله پهپادی ارتش ترکیه کشته شدند+ فیلم

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که در حمله پهپادی ارتش این کشور به شمال عراق ۴ تن از اعضای سازمان تروریستی «پ.ک.ک» کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌آرتی، وزارت دفاع ترکیه امروز یکشنبه با انتشار تصاویری اعلام کرد که ۴ نفر از اعضای سازمان تروریستی «پ.ک.ک» در حمله پهپادی ارتش این کشور به منطقه «گارا» در شمال عراق کشته شدند.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

هفته گذشته نیز«علی یرلی کایا» وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور در عملیاتی هماهنگ در ۱۶ استان این کشور، ۱۲۰ نفر مرتبط با تروریست‌های پ.ک. ک بازداشت کردند. به گفته وزیر کشور ترکیه این افراد یا عضو فعال سازمان تروریستی پ.ک. ک بودند و یا در تجمع‌های اعتراضی شرکت داشتند و همدستی آنها با پ.ک. ک مشخص بود.

وی همچنین افزود که در سال گذشته میلادی ۲۱۲۰ شبه‌نظامی پ.ک‌.ک و یگان‌های مدافع خلق کرد در شمال سوریه (ی‌.پ.گ) در شمال عراق خنثی شدند. دولت ترکیه برای کشتن و زخمی‌شدن عناصر تروریستی از فعل «خنثی‌شدن» استفاده می‌کند.

کد خبر 6036856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha