خبرگزاری مهر، گروه استانها: اکنون که جهان بیش از هر زمان دیگری در تب انتظار یگانه منجی خود میسوزد، انسانیت ظهور پرچمدار حکومتی فراگیر و عدالت گستر را به انتظار نشسته است.
نیمه شعبان روز شکفتن آخرین غنچه زیبای بوستان فاطمی (س) و فرخندهترین روز خلقت است و در نظام جمهوری اسلامی ایران، سالروز این میلاد خجسته، به نام سربازان گمنام امام زمان (عج) نامگذاری شده است که به حق شایسته این دلاوران و ارکان مستحکم و شکست ناپذیر نظام در دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
مردم استان کردستان نیز همچون سایر نقاط کشور در تکاپوی برپایی جشنهای مردمی هستند و صدای جشن و سرور در مساجد و نقاط مختلف استان به گوش میرسد.
عصر ششم اسفند ماه سالن آزادی سنندج میزبان جمع کثیری از مردم این شهر بود و از اجرای سرود گرفته تا برگزاری برنامههای شاد و مفرح با حضور طنزپردازان مطرح کشوری زمینه شور و نشاط مردم را فراهم کرد.
حسن ریوندی هنرمند عرصه طنز کشور، پوریا معروفی خواننده کردستانی و حسینی بای خبرنگار با اجرای تریبون آزاد در این مراسم جشن هنرنمایی کردند و لحظاتی شاد را برای مردم رقم زدند.
نورافشانی، برپایی ایستگاههای صلواتی و برگزاری مراسم جشن نیمه شعبانیه در مهدیه سنندج نیز با حضور مردم و مسؤولان و اجرای جشنهای مختلف در مساجد و حسینیههای شهرهای استان ساعاتی شاد را به مردم هدیه داد و روز نیمه شعبان را برای مردم کردستان ماندگار کرد.
اما در کنار برگزاری این مراسمهای جشن، عدهای از خیرین و نیکوکاران و مسؤولان استان دست به کار شدند تا زمینه شادی مردم را در نیمه شعبان دوچندان کنند.
اجرای برنامههای متنوع ویژه نیمه شعبان در کردستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار مهر از برگزاری برنامههای متنوع ویژه نیمه شعبان در کردستان خبر داد و اظهار کرد: پخت و توزیع ۸۰۰ پرس غذا یکی از برنامههایی بود که در شهرستان مریوان به مناسبت نیمه شعبان با همراهی خیرین انجام شد.
حجتالاسلام برومند رازیانی بیان کرد: نیمه شعبان یکی از اعیاد مسلمانان است و شاد کردن مردم بخش کوچکی از رسالت هر کدام از ما محسوب میشود که باید در حد توان برای تحقق آن تلاش کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان در حسینیه سیدالشهدای شهر مریوان، اجرای گروه سرود دانش آموزی و قرآئت زیارت آل یاسین نیز از دیگر برنامههایی بود که در شهر مریوان به مناسبت نیمه شعبان برگزار شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: برپایی ایستگاههای صلواتی در نقاط مختلف استان، برگزاری جشن بزرگ ایرانیان در سالن آزادی سنندج، برگزاری جشن نیمه شعبان در سالن ورزشی شهر قروه با همت هیأت امنای مهدیه این شهرستان، برپایی غرفه نقاشی ویژه کودکان در جشن نیمه شعبان شهر کامیاران و اجرای باشکوه گروه سرود دختران حاج قاسم در مهدیه سنندج تنها گوشهای از برنامههای نیمه شعبان بود که در کردستان انجام شد.
حجتالاسلام رازیانی اضافه کرد: برگزاری محافل قرآنی در خانهها و مؤسسات قرآنی و اعزام مبلغ و مبلغات به نقاط مختلف از دیگر فعالیتهای ویژه نیمه شعبان در کردستان بود.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع از همزمان با فرا رسیدن اعیاد شعبانیه از ولادت امام حسین (ع) و به صورت مستمر تا نیمه شعبان همزمان با ولادت حضرت حضرت مهدی (عج) ۲۵ ویژه برنامه در سطح مساجد استان کردستان و بیش از ۱۰۰ مراسم در هیأتهای مذهبی استان برگزار شد.
ترویج فرهنگ مهدویت در برنامههای نیمه شعبان
رئیس بنیاد مهدویت شهرستان بیجار نیز در گفتوگو با خبرنگار مهر به اهمیت جشنهای نیمه شعبان پرداخت و گفت: نیمه شعبان فرصتی مغتنم برای تبیین مهدویت است و بصیرت افزایی مردم و ترویج فرهنگ مهدویت از مهمترین اهداف برگزاری برنامههای نیمه شعبان است.
کمال حیدرزاده به بنیاد مهدویت نیز اشاره کرد و گفت: به مناسبت نیمه شعبان برنامههای مختلفی در این شهر برگزار شد اما به طور گسترده مراسم جشنی با حضور عاشقان و دوستداران اهل بیت (ع) در مسجد حضرت موسی ابن جعفر (ع) برگزار و از قاریان برجسته کشوری نیز دعوت شد.
جشن و اعیاد که میشود مردم کردستان از تمام نقاط شهر و روستا آماده و مهیای برپایی جشن و سرور هستند تا به برکت جشنهایی که دارند خداوند را شکرگویند و در نیمه شعبان نیز همچون سایر اعیاد جشنهای مختلف در این استان جاری و برپا است و مورد استقبال عموم مردم است.
نظر شما