استان: یزد
حوزه انتخابیه: تفت و میبد
شعار انتخاباتی: مشارکت مردم در حکومتداری اسلامی
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سیدحسین موسوی بفروئی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخهایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
کارشناسی ارشد مکانیک و نزدک ۱۷ سال سابقه اجرایی در شرکتهای کاشی و آهن و فولاد ارفع. حضور و مشارکت در راه اندازی پروژه آهن و فولاد ارفع و پروژه افزایش ظرفیت آهن و فولاد ارفع.
سوالات کشوری:
*مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم نظارت بر قوانین و وظایف نمایندگی در مجلس و نیروهای ناکارآمد و توجه به حرفهای بدون فکر و تست در یک محیط آزمایشگاهی
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
استفاده از تمام افراد جامعه برای کمک به نظارت بر اجرای قانون و استفاده از هوش مصنوعی
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟
چون با تجمل گرایی شیطان در فرد نفوذ کرده و باعث فراموشی افراد ضعیف میشود. شفافیت در امور مالی نمایندگان و جلوگیری از فرارهایی مثل هدیه و مأموریت و.….
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
همکاری در چارچوب قانون و ترک فعل نباشد و با همفکری جمعی و کارشناسان که نفوذی نباشد و چشم به غرب و شرق نکند مفید است.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
وقتی مسؤولیت میپذیریم اگر تخصص هم نداریم باید برویم و یاد بگیریم که به درستی کاری که مردم از ما خواسته اند را انجام دهیم و کسی که از مسؤولیت خود فرار میکند، مردم از او دور میشوند.
*مردمی بودن باید یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام زدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
با ایجاد کانالهای ارتباطی از راه دور مثل فضای مجازی و حضور در جمع مردم و پیش قدم شدن در سوال پرسیدن از آنها راجع به مسائل.
*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مطرح و جلوگیری از بخشی زدگی باید چه مواردی مدنظر قرار بگیرد؟
باید مسائل ملی را به مسائل حوزه انتخابیه خود ترجیح بدهند. نگاه عدالت محورانه داشته باشند و این جمله که بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند را به یاد داشته باشند و از تفکرات قومیتی و تعصبات بیجا بپرهیزند.
سوالات استانی:
*یکی از معضلات مهم استان یزد، خشکسالی است و برای تأمین آب شرب و صنعت یزد مشکلاتی وجود دارد. به نظر شما آیا طرحهایی نظیر انتقال آب بهشت آباد، انتقال آب خلیج فارس و انتقال آب دریای عمان می تواند به حل معضل کم آبی استان کمک کند؟ راهکار شما چیست؟
بله کمک میکند ولی مشکل آب استان را به طور کامل نمیتواند رفع کند. من طراحی مخازن جمعآوری آب بارشها را پیشنهاد میدهم.
*برای اصلاح ساختار اقتصادی استان در راستای حرکت به سمت فعالیتهای اقتصادی کم آببر چه برنامهای دارید؟
طراحی مخازن برای جمع آوری آب باران و استفاده از برق خورشیدی و بادی در استان برای تمام مردم و صنایع.
نظر شما