۷ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۳۵

«با مهر انتخاب کنید»

مسلم لاله‌زاری

مسلم لاله‌زاری

یزد- «مسلم لاله‌زاری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

استان: یزد

حوزه انتخابیه: یزد، اشکذر و بخش ندوشن و دهستان سورک

شعار انتخاباتی: با مردم در کنار مردم، تلاش به سوی حل مشکلات


پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

حجت‌الاسلام مسلم لاله‌زاری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‎‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

در خانواده‌ای مذهبی در شهرستان یزد متولد شد. پس از اخذ مدرک دیپلم در رشته ریاضی و فیزیک، به شهرستان قم مهاجرت کرد و وارد حوزه علمیه شد. در کنار تحصیلات حوزوی و حفظ کل قرآن کریم، تحصیلات دانشگاهی را تا پایان مقطع دکتری ادامه داد.

سوالات کشوری:

*مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم شفافیت آرا و عدم بکارگیری همه ظرفیت‌های نخبگان

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

مجلس باید برای برنامه‌های اجرایی کشور، مدیران توانمند و متعهد به خدمت بگیرد که از یک سو علم و توان کار داشته باشند و از سوی دیگر در مقابل مفاسد اقتصادی، سیاسی و اداری مصون باشند. در غیر این صورت همه برنامه‌هایی که مجلس برای آن قانون وضع می‌کند در مرحله اجرا گیر کرده و به نتیجه نمی‌رسد. همکاری و همراهی نظارتی با قوه قضائیه از دیگر اصول بنیادین تقویت نظارتی است.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

از پیامدهای نامطلوب تجمل‌گرایی این است که افراد به دنبال درآمدهای بیشتر و اضافی می‌روند و این موقعیت با اضافه کار، رشوه گرفتن، فرصت طلبی‌های اقتصادی، کم‌فروشی به وجود می‌آید و افراد به سمت درآمدهای بیشتر می‌روند تا در جرگه و چرخه رقابت وارد شوند. یکی دیگر از پیامدهای تجمل‌گرایی حس تحقیر و عقب‌افتادگی است که به‌ویژه به اقشار پایین جامعه دست می‌دهد. این حس موجب پیچیدگی‌های روانی و رفتاری می‌شود که در نهایت باعث دشمنی و بدبینی طبقات اجتماعی نسبت به هم خواهد شد و این ناهنجاری اگر در بدنه مسؤلان اتفاق بیفتد باعث از هم گسیختگی‌های اجتماعی می‌شود و موجب انحطاط نظام خواهد شد.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟

همگرایی سه قوه تأثیر مهمی در حل مشکلات کشور دارد به عنوان نمونه دو قوه مقننه و قضائیه که برای تحقق حاکمیت قانون هر دو دارای رویکردی همگرا و ضد فساد و تبعیض هستند اعتماد عمومی مردم را جلب کرده و همه در کمک به حل معضلات کشور مشارکت خواهند کرد.

*مردمی بودن باید یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

با تلاش و کوشش در راستای جلب رضایت خداوند و مشارکت مردم و در بین مردم و با مردم بودن و استماع دقیق مشکلات آنان این خصیصه تحقق می‌یابد.

سوالات استانی:

*یکی از معضلات مهم استان یزد، خشکسالی است و برای تأمین آب شرب و صنعت یزد مشکلاتی وجود دارد. به نظر شما آیا طرح‌هایی نظیر انتقال آب بهشت آباد، انتقال آب خلیج فارس و انتقال آب دریای عمان می‌تواند به حل معضل کم آبی استان کمک کند؟ راهکار شما چیست؟

بله. موارد فوق از اقدامات بسیار مهم است. یزد در طول قرن‌های متمادی بارها و بارها با بحران آب مواجه شد اما مردم این خطه هر بار به نحوی این موضوع را مدیریت و این مشکل را رفع کردند تا یزد امروز، برای ما به یادگار بماند. فرهنگ سازی عدم تبذیر و اسراف در مصرف آب از دیگر اقدامات مهم در این زمینه می‌تواند باشد.

*برای توسعه زیرساخت‌های مواصلاتی استان یزد چه برنامه‌هایی باید در استان پیاده‌سازی شود؟

اتصال بین شهرها و نواحی، حمل‌ونقل کالا، اتصال به شبکه‌های حمل‌ونقل، اشتغال و اقتصاد، دسترسی به خدمات اساسی از جمله اهمیت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است. به‌طورکلی، حمل‌ونقل جاده‌ای نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی جهان ایفا می‌کند و برای بسیاری از افراد و صنایع ضروری است.

*برای اصلاح ساختار اقتصادی استان در راستای حرکت به سمت فعالیت‌های اقتصادی کم آب‌بر چه برنامه‌ای دارید؟

منظور از اصلاحات ساختاری مباحث اقتصادی فقط تورم نیست، نخستین نکته مورد توجه، تفکیک وظایف است، یعنی هر دستگاه وظایف مشخص خود را بداند و همپوشانی نداشته باشند، یک موضوع به چند دستگاه واگذار نشود تا موازی کاری اتفاق نیفتد، در عین حال برای اجرای هر وظیفه، اختیار لازم را به مسؤول مربوطه داده شود و در این راستا به تناسب قانون و شرح وظایف مسؤول مربوطه پاسخگو باشد.

کد خبر 6037307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha