۷ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۲۴

معاون حوزه علمیه خراسان جنوبی مطرح کرد؛

بایدها و نبایدهای ثبت نام در حوزه خراسان جنوبی/طرح چند توصیه

بایدها و نبایدهای ثبت نام در حوزه خراسان جنوبی/طرح چند توصیه

بیرجند- معاون حوزه علمیه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ثبت نام در مدارس علمیه از ۲۴ بهمن آغاز شده، گفت: برخورداری از استعداد متوسط و داشتن حس مسئولیت اجتماعی برای موفقیت در حوزه لازم است.

حجت الاسلام مجتبی شیدایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ثبت نام برای مدارس علمیه خراسان جنوبی از ۲۴ بهمن و از طریق سایت حوزه آغاز شده و افرادی که ثبت نام می‌کنند کم کم وارد مرحله مصاحبه می‌شوند.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نتیجه مصاحبه‌ها نیز ۹ تیرماه اعلام خواهد شد، گفت: افرادی که از مرحله مصاحبه با موفقیت عبور کنند وارد یک دوره تثبیتی می‌شوند که از ۱۰ تیرماه تا ۱۱ مردادماه ادامه خواهد داشت.

طرح یک آسیب

شیدایی بیان کرد: در این دوره افراد با حوزه علمیه آشنایی نسبی پیدا می‌کنند چرا که یکی از آسیب‌های جامعه ما این است که گاه افراد بدون شناخت از دروس حوزوی و مدارس علمیه وارد این فرایند می‌شوند و بعد شاهد ریزش‌های بعدی می‌شویم.

وی با بیان اینکه بعد از دوره تثبیتی یک آزمون دیگر از افراد گرفته می‌شود، اظهار کرد: درنهایت نیز در روز ۲۹ شهریورماه اسامی پذیرفته شدگان قطعی در مدارس علمیه خراسان جنوبی اعلام می‌شود.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان جنوبی گفت: نکته مهم این است که بعد از ثبت نام اولیه ۲۰ روز فرصت است که مدرسه اولویت اول انتخابی فرد از او دعوت کنند که اگر این اتفاق صورت نگرفت نوبت به مدرسه اولویت دوم می‌رسد و باز اگر بعد از ۲۰ روز مدرسه اولویت دوم نیز از او دعوت برای مصاحبه نکرد نوبت به اولویت سوم می‌رسد.

توصیه‌هایی به علاقمندان تحصیل در حوزه

شیدایی در پاسخ به این سوال که افراد در تصمیم‌گیری برای تحصیل در حوزه چه موضوعاتی را باید در نظر داشته باشند، بیان کرد: در وهله اول افراد با انگیزه مادی وارد حوزه نشوند چرا که تنها انگیزه معنوی انرژی بخش گذراندن دروس حوزوی خواهد بود.

وی ادامه داد: در وهله دوم فرد حداقل استعداد متوسط داشته باشد چرا که تحصیل در حوزه نیاز به تلاش ویژه ای دارد و اگر کسی استعداد متوسط به پایین باشد به احتمال زیادی موفقیت چندانی کسب نخواهد کرد.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان جنوبی گفت: همچنین کسی که می‌خواهد در حوزه تحصیل کند باید در خود یک نوع حس نوع دوستی و احساس مسئولیت اجتماعی داشته باشد چرا که کار تبلیغ یک نوع قدرت ارتباط اجتماعی را می‌طلبد.

برخی افراد شناخت کافی از حوزه ندارند

شیدایی یادآور شد: متأسفانه برخی از افراد شناخت کافی از دروس حوزوی ندارند و وقتی به آنها می‌گوئیم دروسی که شما در مقطع کارشناسی ارشد می‌خوانید ما در سال سوم و چهارم حوزه خوانده‌ایم متعجب می‌شوند.

وی با تأکید مجدد بر اینکه از تحصیل حوزه نباید انگیزه مادی داشته باشیم، اظهارکرد: شاید طلبه‌ای بعد از پایان تحصیلات در اداره‌ای، دادگستری، آموزش و پرورش و … استخدام شود که در این شرایط مانند بقیه کارمندان دولت خواهد بود ولی در مجموع انگیزه مادی نمی‌تواند موتور محرک تلاش در حوزه باشد.

کد خبر 6037412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha