- استان: هرمزگان
- حوزه انتخابیه: بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و خمیر
- شعار انتخاباتی: (شهر آباد)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
حبیب کارجو یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
فرا جناحی نبودن مجلس
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
ایجاد پایگاههای مردمی قوی مابین مردم
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
استفاده از فیلترهای نظارتی برای ورود به انتخابات مجلس و تستهای روانشناختی شخصیت و غیره …برای انتخاب ورود افراد اصلح
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
جدیت و صمیمیت بیشتر جهت رسید به هدف رساندن انقلاب اسلامی به جایگاه واقعی که باید باشد
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
بدبینی، نقاق و از بین رفتن اتحادودر نهایت بی تفاوتی مردم نسبت به نظام و انقلاب
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
با صداقت و یک رنگ بودنآن سخن که ازدل برآید لاجرم بردل نشیند
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
در نظر گرفتن منافع مشترک کل مردم ایران و جلوگیری از تبعیض و بیعدالتی
- سوالات استانی:
* با توجه به اینکه معیشت ۶۰ درصد مردم هرمزگان به طور مستقیم یا غیر مستقیم به حوزه شیلات مربوط است، برای توسعه این بخش چه تدابیری باید اندیشیده شود؟ از طرف دیگر به نظر شما مهمترین مساله حوزه شیلات در استان چیست و برای حل آن آیا برنامهای دارید؟
توسعه زیرساختهای اسکلههای صیادی استان ۲. تلاش برای توسعه آبزی پروری در استان ۳. تسهیل حمایتهای دولتی در بخش شیلات
* رونق و توسعه گردشگری ساحلی در استان هرمزگان، متناسب با ظرفیتها نیست. برای توسعه گردشگری ساحلی چه باید کرد؟
ایجاد فضایی امن برای سرمایهگذاران و فرهنگ سازی لازم با آموزشهای صحیح جهت توسعه صنعت گردشگری و جانمایی کردن مسیری مشخص جهت توسعه تفریحات دریایی و گردشگر با آماده کردن زیرساختهای لازم
* بسیاری از جزایر استان هرمزگان از جمله هرمز و الرکبی رونق هستند و خانوادهها از نظر معیشتی مشکلات جدی دارند. برای حل این موضوع چه تدبیری باید اندیشید؟
سهیل امکانات لازم از جمله لاندیگراف به صورت هر هفته در خدمت شهروندان قرار گیرد. مشکل آب شربشان حل باید گردد و اینکه بودجه کافی به همراه نظارت جهت خدمات شهری بیشتر که زیبنده گردشگران کشور مان و دنیا در این جزیره زیبا گردد.
نظر شما