۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۲۵

«با مهر انتخاب کنید»

سعید مطهری

سعید مطهری

یزد- «سعید مطهری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

استان: یزد

حوزه انتخابیه: یزد، اشکذر و بخش ندوشن و دهستان سورک

شعار انتخاباتی: گفتار صادقانه، عمل خالصانه مردم گله‌مندند ولی برای اصلاح می آییم


پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

سعید مطهری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‎‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

متولد سال ۶۵، ساکن یزد، فوق لیسانس مدیریت امور شهری. دارای سوابقی همچون مسئول علمی پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور اردکان، پژوهشگر باشگاه پژوهشگران جوان، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری منتظران وصال و ….

سوالات کشوری:

*مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

همان طور که در کلام اهل بیت علیهم السلام دروغ و عدم صدق ریشه همه گناهان برشمرده شده است، عدم شفافیت را نیز می‌توان زمینه بسیاری از آسیب‌ها دانست.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

مهمترین کار فراهم سازی زیرساخت‌های نرم افزاری و قوانین الزام آور برای اجرا شدن و ارتقا این سیستم‌ها است تا با با روان سازی و تسریع در اقدامات بتوان اولاً از اوضاع فعلی اطلاعات لازم و صحیح را داشت و هم نسبت به آینده بتوان برنامه ریزی هدفمند و بلندمدتی داشت.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

نمایندگان آینه تمام نمای نظام هستند و تجمل گرایی آنها بدترین اثر را در بینش مردم نسبت به اهداف انقلاب خواهد داشت.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟

مهمترین قانون سالیانه کشور، قانون بودجه است که به عنوان ابزار هماهنگی بین قوا نیاز به افراد متخصص و متعهد دارد تا بتواند کشور را در با مدیریت مالی صحیح در مسیر اهداف چشم انداز ۲۰ ساله و برنامه هفتم توسعه هدایت و از کسر بودجه و در نتیجه تورم‌های حاصله نجات دهد.

*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

مسلماً هر نماینده در برابر کوچک‌ترین کارهای انجام شده و مهم‌تر از آن در قبال کارهای انجام نشده خود مسئول بوده و باید پاسخگو باشد. چه بسا از مهمترین عوامل دلسردی مردم در شرایط فعلی عدم مسئولیت پذیری و پاسخگویی به مسائلی نظیر تورم و آلودگی‌های زیست محیطی است.

*مردمی بودن باید یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

مهمترین خواسته مردم نزدیک شدن مسئولان به مردم و حداقل شنیدن درد دل‌های آنهاست که اینجانب علاوه بر دیدارهای حضوری شماره همراه ۰۹۱۲۰۰۲۱۲۱۴ را برای دریافت مستقیم دغدغه‌ها و حتی گزارش‌های نظارتی مردم اختصاص داده‌ام.

*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مطرح و جلوگیری از بخشی زدگی باید چه مواردی مدنظر قرار بگیرد؟

یکی از عواملی که نقش اساسی در بخش زدگی نمایندگان دارد؛ دخالت نمایندگان در انتصابات است که به عنوان جدی ترین عامل نقش نظارتی نماینده را کمرنگ می‌کند زیرا نماینده مجبور است بر بسیاری از ایرادات فرد منتسب به خود چشم پوشی کند.

سوالات استانی:

*یکی از معضلات مهم استان یزد، خشکسالی است و برای تأمین آب شرب و صنعت یزد مشکلاتی وجود دارد. به نظر شما آیا طرح‌هایی نظیر انتقال آب بهشت آباد، انتقال آب خلیج فارس و انتقال آب دریای عمان می‌تواند به حل معضل کم آبی استان کمک کند؟ راهکار شما چیست؟

چشم انداز آبی استان نیاز به یک بازنگری اساسی دارد. از یک طرف بر منابع آبی موجود و یک سو بر مصارف آنها. که به سرفصل برنامه‌های اینجانب به شرح زیر است: ۱- برآورد میزان منابع آب موجود در استان با استفاده از ابزارهای نوین و هوش مصنوعی ۲- تهیه بودجه بندی چند سطحی و انعطاف پذیر از حالت‌های مختلف مصرف به تفکیک شرب، بهداشت، کشاورزی، فضای سبز و صنعت با استفاده از ابزارهای نوین و هوش مصنوعی ۳- تهیه بودجه بندی چند سطحی و انعطاف پذیر از حالت‌های مختلف پساب ایجاد شده و نحوه مصرف آن ۴- تهیه بودجه بندی مالی چند سطحی و انعطاف پذیر برای سه بخش قبل شامل بخش تعاونی، خصوصی و دولتی ۵- ایجاد طرح جامع میزان مشارکت دانشگاه‌ها، خبرگان و سایر افراد دغدغه مند در اجرای نوآوری و اختراعات آبی

*برای توسعه زیرساخت‌های مواصلاتی استان یزد چه برنامه‌هایی باید در استان پیاده‌سازی شود؟

با توجه به موقعیت استراتژیک مرکزی استان، می‌توان بهترین استفاده را از کریدورهای شمال - جنوب و شرق به غرب داشت. که نیاز به موارد زیر دارد: ۱- هدف‌گذاری میزان بهره گیری استان از ظرفیت‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی با تأکید بر نقش بندر خشک ۲- هدف‌گذاری نوع و میزان کالاهای وارد و صادر شده استان ۳- بودجه بندی و هدف‌گذاری مالی میزان سرمایه گذاری سه بخش قبل شامل بخش تعاونی، خصوصی و دولتی.

*برای اصلاح ساختار اقتصادی استان در راستای حرکت به سمت فعالیت‌های اقتصاد کم آب‌بر چه برنامه دارید؟

در حال حاضر مهمترین معضل بخش صنعت استان علاوه بر عدم تطابق فرهنگی، عدم هماهنگی با بافت محیط زیستی چه از لحاظ منابع آبی و چه از لحاظ آلودگی هوا می‌باشد. که مهمترین سرفصل برنامه‌های اینجانب به شرح زیر می‌باشد: ۱- ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت فعلی صنایع موجود از لحاظ میزان آبخواهی، آلایندگی، مشاغل مورد نیاز و … با استفاده از ابزارهای نوین و هوش مصنوعی ۲- ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از تعداد فارغ التحصیلان استان و افراد حرفه‌ای موجود با استفاده از ابزارهای نوین و هوش مصنوعی ۳- تنظیم سند راهبردی برای استقرار صنایع دانش بنیان با توجه به خروجی حرفه‌ای استان ۴- تنظیم بودجه شغلی استان ۵- تهیه سند راهبردی آموزشی استان با توجه به ۴ مورد قبلی

سعید مطهری

کد خبر 6039498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha