خبرگزاری مهر، گروه استانها: بایستههای انتخاباتی را از لایه لایه حضور مردم باید جست وجو کرد. مسنترها حاضر، آنها خود برای شکوفه دادن انقلاب جان دادند مگر میشود غایب باشند، میان سالها آنها هم حاضر، چون در دل انقلاب صدای بانگ تولد را شنیدند.
جوانها هم البته که حاضرند، در دل جنگ و تحریم و بی امکاناتی بزرگ شدند مگر میشود انتخابات را از یاد برده باشند، حتی خردسالها هم امروز حاضر بودند.
اما، اما و باز هم اما حاضران اصلی رأی اولیها هستند، شکوفههای بهار انقلاب، آنها هم در زنگ مشارکت به وقت حماسه و حضور در قلب شهر مناره و مسجد حاضر شدند.
اصلاً چرا آمدند؟ چه احتیاجی به حضورشان بود؟ مگر میشود تکلیف باشد آن هم از نوع سیاسی، پای مشارکت و حماسه سازی باشد و نوجوانان نباشند هر جای این انقلاب را که ورق بزنید نوجوانان آن را ثبت کردند با بودن و آمدنشان با قلم خود پای انقلاب امضای عاشقی زدند.
نسل امروز تغییر کرده و بچههای امروز قابل قیاس با گذشته نیستند اما شور و شوق آنها همان شور و شوق و جسارت چهل سال قبل است.
شکاف فکری و اجتماعی عظیمی بین نسل امروز و نسلهای چهار دهه قبل وجود دارد از همه جهات اما شور و شوق بودن و حاضر شدن پای امتحان حماسی آنها هنوز هم یک رنگ است از نوع جسارت.
اگر از حق نگذریم تاکنون حماسه سازی جوانان و خصوصاً رأی اولیها کم نظیر بوده است و سرمایه کشور هم همین نسل هستند که باید برای بودنشان هزینهها کرد.
صف رأی اولیهایی که برای رأی دادن آمدند خالی از عشق و صفا نیست و باید آن قد سرزنده باشی که بتوانی جسارت رفتن بین آنها را داشته باشی حتی اگر خبرنگار باشی.
خوشحالیهایی از جنس رأی اولیها
میرمحمدی یکی از همین رأی اولیهای سنندجی است که با او از حس و حالش میپرسیم و او اینگونه جواب میدهد: من خوشحالم که به سن تکلیف واقعی رسیدم و میتوانم مانند بزرگترها در انتخابات شرکت کنم تا سهمی در بعد سیاسی کشور ایفا کنم.
وی گفت: با انگیزه تغییر وضع موجود پای صندوق رأی آمدم و امیدوارم بتوانم با انتخابم تغییری ارزشمند در جامعه ایجاد کنم.
این رأی اولی کردستانی افزود: یک جوان نیازمند حمایت همیشگی از سوی دولت است و نظام باید همیشه حامی و پشتیبان او باشد تا در سالهای آینده و بعد از فارغالتحصیلی دچار ضربه و سرخوردگی و انزوای اجتماعی نشود.
وی گفت: قلب نظام از شریان ملت میگذرد و قلب جامعه از خدمت دولت که هر دو در بازار عرضه و تقاضا وابسته به هم و در گرو هم هستند و چه خوب که بعد از انتخابات هم دولتمردان قدر رایهای مردم را بدانند و آنرا صرف آبادانی و توسعه کنند.
این دانش آموز که به سن تکلیف سیاسی رسیده است، اذعان کرد: مسؤولان باید بدانند هر رأی که امروز پای صندوق نیامد به دلیل وعده و وعیدهای بی اساس و بی ثمر سالهای قبل بود که امروز همین مسؤولان، مسؤولیت آنرا باید به عهده بگیرند.
وی بیان کرد: جوانان با شوق و امید پای صندوق رأی میآیند و وقتی بعد از انتخابات همه چیز به حالت قبل برگردد دیگر رمقی در جان مردم برای دورههای بعد نخواهد ماند.
وی افزود: من مطمئن هستم هر کردستانی حداقل یک بار پای صندوق رأی آمده است ولی اینکه بعداً انگیزه خود را از دست میدهد مقصر مسؤولان هستند که باید چارهای برای این کار اندیشیده شود.
همه پای صندوقهای رأی میآیند
یکی دیگر از رأی اولیهای سنندجی هم گفت: با توجه به اینکه برخی از مردم به دلیل مشکلات از وضعیت موجود اقتصادی دلخور هستند اما حتماً همه پای صندوق رأی میآیند تا بگویند آمریکا و اسرائیل هیچ توانی در ایران ندارند.
صدف کریمی عنوان کرد: من به عنوان جوان ایرانی این انتظار را از نماینده شهر خود دارم که برای اشتغال من کاری کند و برای همه هم سن و سالهای من در جهت اشتغالزایی پایدار گام بردارد.
وی افزود: سفره مردم کوچک شده و باید نمایندگان برای هم سطح کردن این سفره در بین تمام آحاد جامعه و متناسب با نرخ تورم سالانه گام بردارند.
سارا رضایی هم بیان کرد: من امروز فقط به عشق ایران و شهدای ایران و کردستان پای صندوق رأی آمدم و برای من اهمیتی ندارد که استکبار و شبکههای وابسته به آنها چقدر در بوق و کرنا بگویند در انتخابات شرکت نکنید چون من به کوری چشم دشمن رأی خواهم داد تا اولین مهر افتخار در شناسنامه ام ثبت شود.
وی گفت: جمهوری اسلامی یک نظام دموکراتیک دارد که بر پایه رأی مردم بنا نهاده شد و جوانان و نوجوانان ۱۷ و ۱۸ ساله پایههای انقلاب را از ابتدا بتن ریزی کردند.
سارای رأی اولی ادامه داد: ما ۱۸ سالههای امروز تا ۵۰ سال دیگر خودمان و فرزندان و نوههایمان پای صندوق انتخابات جمهوری اسلامی خواهیم آمد و همیشه رأی این نظام آری است.
امسال ۸ هزار رأی اولی در استان کردستان وجود دارند که با حضور در پای صندوقهای رأی حماسه دیگری را برای این مرز و بوم رقم خواهند زد.
نظر شما