خبرگزاری مهر- گروه استانها- سکینه اسمی: شرکت پرشور آشوریان، ارمنیها به همراه سایر شهروندان ارومیهای ضمن مهر تأییدی بر شعور و آگاهی بالای سیاسی مردم این خطه از کشور مشت محکمی در برابر تبلیغات منفی استکبار است.
امروز شهروندان ارومیه با نژادها، گویشها، مذاهب و ادیان مختلف به صحنه آمده اند تا حماسه دیگری خلق کنند و برگ زرین دیگری بر تاریخ پرافتخار آذربایجان همیشه قهرمان بیفزایند.
هموطنان آشوری، شیعه، سنی، ارامنه، کلدانی و زرتشت امروز دوشادوش یکدیگر جلوهای از اتحاد و انسجام اسلامی را به نمایش گذاشته تا بگویند همچنان به آرمانهای والای نظام جمهوری اسلامی وفادارند و یک بار دیگر به ندای رهبر فرزانه لبیک گفتند.
تاریخ سرافراز آذربایجان غربی در حالی امروز مشارکت بالای مردم را در صفحات شکوهمند انقلاب اسلامی ثبت میکند که به اذعان مسئولان و پیشکسوتان پس از همه پرسی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ این میزان حضور همراه با شور و اشتیاق غیر قابل توصیف است.
اقلیتهای مذهبی ساکن در استان به خصوص ارومیه شرکت در انتخابات را یک وظیفه شرعی و ملی برای خود دانسته و خود را جدا از ملت ایران نمیدانند.
انتخابات، مشارکت در سرنوشت کشور و کمک به رشد و توسعه آن است
رئیس خلیفه گری ارامنه آذربایجانغربی گفت: همه دنیا ایستاده تا ببیند ملت ایران چه اندازه در انتخابات شرکت میکنند بنابراین حضور در پای صندوقهای رأی وظیفه هر ایرانی است.
«وانیک یعقوبیانس» در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رأی از ساعات آغاز رأی گیری افزود: همه ما در انتخابات شرکت میکنیم و این وظیفه هر ایرانی است و ملت ایران اعم از مسلمان و مسیحی باید در این حماسه شرکت کرده و درپای صندوقهای رأی حضور یابند.
یعقوبیانس با بیان اینکه هرکس حق رأی دارد، گفت: هرکس فکر میکند انتخابات، مشارکت در سرنوشت کشور و کمک به رشد و توسعه آن است، ۱۰۰ درصد در انتخابات شرکت کرده و رأی خواهد داد و قطعاً ملت ایران هرگز گوش به حرف دشمنان این مرز و بوم نخواهند داد و در انتخابات شرکت خواهند کرد.
وی افزود: تبلیغات منفی و اعمال تحریمهای دشمنان برای دلسرد کردن و عدم حضور مردم در انتخابات هم نتیجهای نخواهد داشت زیرا با وجود اعمال تحریم چندین ساله هرگز ملت ایران دلسرد نشده اند و تحریم نمیتواند آنها را از حضور در انتخابات و صحنههای دیگر بازدارد.
وی اظهار کرد: تمام ملت ایران اعم از هر نژاد و قوم و مذهب همواره در طول سالیان متمادی کنارهم زندگی کرده و در تمامی مراسمها و عرصهها حضور یافته اند و دراین انتخابات نیز دوشادوش هم درپای صندوقهای رأی حضور دارند.
نمایندگان اقلیتهای دینی در کشور به صورت سراسری انتخاب میشوند و ارامنه دارای ۲ حوزه انتخابیه بوده ارامنه شمال به مرکزیت تهران و ارامنه جنوب به مرکزیت اصفهان است.
۶ صندوق رأی برای آشوریان و یک صندوق برای ارامنه آذربایجانغربی در نظر گرفته شدهاست و همچنین ۲ کاندیدای آشوری و ۶ کاندیدای ارامنه کشور با هم رقابت میکنند.
شعور و فهم سیاسی مردم بالاست / اقلیتهای مذهبی حضوری پرشور دارند
کشیش کلیسای شرق آشور ارومیه در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به استقبال گسترده اقلیتهای مذهبی ارومیه از آغاز ساعات رأی گیری تاکنون گفت: امسال پیش بینی میشود نسبت به دورههای قبل شاهد حضور پرشور مردم پای صندوقهای رأی باشیم.
کشیش داریاووش عزیزیان با اشاره به خلق حماسه حضور در پای صندوقهای رأی عنوان کرد: مردم در طول انقلاب اسلامی تاکنون نشان داده اند دارای فهم و شعور سیاسی بالایی هستند و هر زمان لازم بود در برهههای حساس حضور حماسی داشته اند.
وی با بیان اینکه ایران متعلق به همه مردم هست، افزود: امسال نیز اقلیتهای مذهبی به خصوص در ارومیه حضور پرشوری دارند و اقلیتهای دینی همیشه شرکت در انتخابات را وظیفه خود دانسته و در انتخابات شرکت کرده و با اکثریت آرا نماینده را برای چهار سال راهی مجلس کرده اند.
کشیش کلیسای شرق آشور ارومیه اظهار کرد: شرکت مردم در انتخابات و حضور پرشور آنها در هر فراخوان ملی که داده میشود، اتوماتیک وار به کشورهای دیگر و جهان این مهم را منتقل میکند که ملت ایران دولت و وطن خود را دوست دارند و همچنان به آن وفادار هستند.
وی بیان اینکه قومیتهای مذهبی ساکن در استان به اهمیت حضور آگاهانه خود پی برده اند، تاکید کرد: شفاف سازی بیشتر کاندیداهای این دوره از انتخابات در خصوص اعتقادات، اصول و برنامه از مهمترین دلایل و انگیزه حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای است.
۶ صندوق رأی برای آشوریان و یک صندوق برای ارامنه آذربایجانغربی در نظر گرفته شدهاست و همچنین ۲ کاندیدای آشوری و ۶ کاندیدای ارامنه کشور با هم رقابت میکنند.
انتخاب نمایندگان اقلیتهای دینی مطابق اصل ۶۴ قانون اساسی صورت میگیرد و بر اساس آن زرتشتیان و کلیمیان هر کدام یک نماینده، مسیحیان آشوری و کلدانی مجموعاً یک نماینده و مسیحیان ارمنی جنوب و شمال نیز هر کدام یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ایران دارند.
نمایندگان اقلیتهای دینی در کشور به صورت سراسری انتخاب میشوند و ارامنه دارای ۲ حوزه انتخابیه بوده ارامنه شمال به مرکزیت تهران و ارامنه جنوب به مرکزیت اصفهان است.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی در حال برگزاری است.
نظر شما