پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴

با تقدیر از رییس سازمان غذا و دارو؛

قفل دو رقمی صادرات دارو شکست

قفل دو رقمی صادرات دارو شکست

مدیر و عضو هیات مدیره انجمن حامی تجهیزات پزشکی و دارویی، از معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو برای موفقیت در صادرات دارو، تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو حیدری، در پیامی به سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، عنوان داشت: پس از سال‌ها صنعت دارو و تجهیزات پزشکی، در سایه توجهات امام زمان (عج) و درایت و مدیریت جنابعالی و همکارانتان توانست قفل دو رقمی ارزی دروازه صادرات صنعت دارو را شکسته و با وجود دشواری فراوان در زمان تحریم‌های سخت استکبار جهانی، از رقم ۱۱۰ میلیون دلار صادرات رسمی عبور کند.

این مهم را به همه همکاران شریف مان در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی و جنابعالی و زحمتکشان این عرصه در سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی و مردم، تبریک عرض نموده و از بارگاه ایزد تعالی خواستار توفیقات روز افزون در راستای خدمت به ایران اسلامی و اطاعت از منویات مقام معظم رهبری هستیم‌.

امید است انوار این شادی بزرگ، راهی برای این صنعت متعالی یافته و ابن صنف خدوم در کنار جنابعالی و همکاران بزرگوارتان، قله‌های عظیم‌تر در صادرات محصولات راهبردی سلامت محور را فتح سازد.

کد خبر 6048319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
      1 0
      اولا مردم مشکلات اساسی در تامین دارو و قیمت آن دارند ، این قفل بزرگ کی باز میشود ؟ ثانیا شادمانی برای ۱۰ میلیون دلار صادرات دارو خوب است اما بشرط آنکه نزدیک ۴ میلیارد دلار واردات چای فاسد دبش واقعا پیگیری شود . مردم منتظر نتیجه هستند . کاش مهر اقدام میکرد .