۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۳۹

گزارش سفر استانی رییس جمهور+ فیلم و عکس

هدف دولت افزایش اشتغال‎ است/ آغاز بهره برداری از میادین نفتی

هدف دولت افزایش اشتغال‎ است/ آغاز بهره برداری از میادین نفتی

هشتمین سفر رییس جمهور به استان خوزستان صبح جمعه انجام شد و قرار است در این سفر برخی میادین نفتی و طرح‎های عمرانی به بهره برداری برسد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: صبح جمعه هشتمین سفر حجت الاسلام رئیسی به استان خوزستان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون انجام شد. و قرار است رئیس جمهور در این سفر علاوه بر افتتاح رسمی چندین پروژه و طرح‌های اقتصادی و عمرانی، با مردم برخی شهرهای استان نیز دیدار کند.

وزرای نفت، جهاد، نیرو و صمت رئیس جمهور را در سفر به استان خوزستان همراهی می‌کنند.

بهره‌برداری از میادین نفتی سپهر و جفیر، بهره‌برداری از کارخانه فولاد زمزم ۳ و طرح‌های فولادی بخش خصوصی از جمله فولاد آتیه در اهواز، افتتاح طرح میان مدت غدیر به منظور آبرسانی به ۲۶ شهر و ۱۰۰۰ روستای استان خوزستان، افتتاح تصفیه خانه شهرهای شوشتر، اندیمشک، مسجدسلیمان و دارخوین، بهره‌برداری از طرح میان‌مدت آبرسانی به شهرهای دزفول، لالی، شوشتر و اندیمشک برنامه‌های سفر رئیس جمهور به استان خوزستان است.

همچنین قرار است در این سفر، عملیات اجرایی طرح آب فدک به منظور آبرسانی به شمال شرق خوزستان و شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداوود، صیدون، رامهرمز و هفتکل و ۶۹۰ روستا آغاز و از طرح آبرسانی و پایدارسازی آب پایانه‌های شلمچه و چذابه و بیش از ۱۷۰۰ روستا نیز بهره‌برداری شود.


اخبار رئیس جمهور و ورزا را در زیر بخوانید.


۲۲:۰۵ رئیس جمهور خوزستان را به مقصد تهران ترک کرد

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در سفری یک روزه و برای هشتمین بار در مدت ریاست جمهوری خود از طریق فرودگاه دزفول وارد استان خوزستان شد. این سفر لحظاتی قبل با سوار شدن رئیس جمهور به هواپیما پایان یافت.

در این سفر وزاری نفت، جهاد کشاورزی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت و معاون اجرایی رئیس جمهور را همراهی کردند.


۲۱:۵۱ حضور رئیس جمهور در معراج شهدای اهواز

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر خود به استان خوزستان در معراج شهدای اهواز حضور یافت.

رئیس جمهور در معراج شهدای اهواز پیکر پاک و مطهر ۳۷ شهید تازه تفحص شده دوران هشت سال دفاع مقدس را زیارت کرد.

رئیسی در معراج شهدای اهواز با کاروان‌های راهیان نور و زائران شهدا دیداری چهره به چهره داشت.


۱۹:۵۸ افتتاح ۲۸ پروژه صنعت آب و برق خوزستان

هم‌زمان با سفر سید ابراهیم رئیسی به استان خوزستان، ۲۸ پروژه صنعت آب و برق در شهرستان‌های شوشتر، اندیمشک، دزفول، لالی، شادگان، ایذه، هندیجان، ماهشهر، باغملک و اهواز به بهره‌برداری رسید.

هشت پروژه آماده افتتاح مربوط به سازمان آب و برق استان به ارزش سه هزار و ۲۴۵ میلیارد تومان است که از جمله آن می‌توان به فاز اول طرح جامع آبرسانی اندیمشک، افزایش تولید و حجم ذخیره آب شرب دزفول، آبرسانی میان مدت لالی، بهینه‌سازی واحد سه نیروگاه دز و توسعه و تکمیل تصفیه خانه آب دارخوین اشاره کرد.

همچنین سه پروژه آماده افتتاح مربوط به شرکت برق منطقه‌ای استان خوزستان است که شامل احداث و توسعه پست‌های انتقال و فوق توزیع، احداث خطوط انتقال و فوق توزیع به همراه تعویض مقره و هادی پرظرفیت و پروژه‌های فیبر نوری جمعاً به ارزش سه هزار و ۳۸۴ میلیارد تومان است.


۱۹:۴۹ خوزستان به کارگاه عظیم تبدیل شده است

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم افتتاح بهره برداری از ۲۸ طرح صنعت آب و برق استان خوزستان به صورت همزمان در اهواز اظهار کرد: امروز استان خوزستان به یک کارگاه عظیم تولیدی تبدیل شده است و هر روز شاهد به ثمر رساندن و بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌ها هستیم.

وی افزود: خوشبختانه این طرح‌ها باعث شده است که بسیاری از تنش‌های آب و فاضلاب در استان کاهش یافته است و بعد از این هم این تلاش‌های جهادی تا حل همه تنش‌ها ادامه خواهد یافت.

رئیس‌جمهور عنوان کرد‏‌: یک موضوع، ظرفیت‌های موجود در حوزه آب، برق و سوخت است و موضوع دیگر مدیریت استفاده از این ظرفیت‌هاست. موضوع بهره‌وری را در اولویت قرار دهید. وضع موجود را با وضع مطلوب مقایسه و فاصله را کم کنید. از همه کسانی که برای ارتقای وضعیت خوزستان فعالیت می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

متن کامل را اینجا بخوانید.


۱۹:۳۰ جمع آوری ۱۷.۵ میلیون متر مکعب گازهای همراه نفت

جواد اوجی عصر امروز جمعه در آئین افتتاح رسمی طرح توسعه میدان نفتی سپهر و جفیر که از طریق ویدئوکنفرانس و با حضور رئیس جمهور در استان خوزستان برگزار شد، بیان کرد: در آغاز به‌کار دولت سیزدهم برداشت روزانه نفت از میدان‌های نفتی در خوزستان یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه میلیون بشکه بود و امروزه با همت کارکنان صنعت نفت این رقم به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه رسیده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم تاکنون ۱۳۲ پروژه ناتمام به ارزش ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار تکمیل و ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار طراحی شده و در حال اجراست.

وزیر نفت بیان کرد: در چند سالی که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد، تولید نفت ۶۰ درصد، تولید روزانه گاز طبیعی ۵۰ میلیون مترمکعب، ظرفیت پالایش نفت روزانه ۲۱۰ هزار بشکه و ظرفیت پالایش گاز ایران روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

متن کامل را اینجا بخوانید.


۱۸:۴۱ افتتاح کارخانه نورد فولاد آتیه خاورمیانه اهواز توسط رئیس جمهور

ارخانه نورد فولاد آتیه خاورمیانه به صورت ویدئو کنفرانس از سوی حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در مجموعه شهرک‌های صنعتی اهواز به بهره‌برداری رسید.

طرح فولاد آتیه خاورمیانه اهواز با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن، توسط بخش خصوصی اجرا شد؛ محصول تولیدی این طرح، ورق‌های فولادی گرم بوده که ارزش سرمایه گذاری در این طرح ۵۰ هزار میلیارد ریال است.

طرح فولاد آتیه خاورمیانه واقع در اهواز برای یک هزار نفر اشتغالزایی کرده است. طرح کارخانه فولاد آتیه خاورمیانه در فاز اول ۳۶۰ هزار تنی نورد ورق عریض شرکت فولاد آتیه خاورمیانه از سال ۱۳۹۹ آغاز شد.

متن کامل را اینجا بخوانید.


۱۷:۵۹ اداره ملت ایران بر دشمنان فایق آمده است

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم افتتاح پروژه زمزم ۳ در شرکت فولاد خوزستان و سایر پروژه‌های صنعتی استان خوزستان در اهواز اظهار کرد: امروز شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های مهم اقتصادی در استان خوزستان هستیم. به برکت دستان مهندسان، مشاوران و کارگران عزیز، چه کارهای بزرگ ایجاد کردند و افتخار آفریدند.

وی افزود: همه این افراد تشکر می‌کنم که در هوای گرم استان خوزستان به صورت شبانه روزی تلاش کردند و این اقدامات بسیار بزرگ را انجام دادند تا این فعالیت‌های به جهش اقتصاد کشور کمک کند.

رئیسی گفت: اجرای منویات رهبری را دشمن نمی‌خواهد، رشد تولید و ایجاد اشتغال را دشمن نمی‌خواهد اما شما اراده کردید و رخ داد. این شما هستید که ملت ایران را پیروز کرده‌اید و در میدان جنگ اراده‌ها، اراده ملت ایران و مجموعه‌های صنعتی و تولیدی، این اراده بر اراده دشمنان فائق آمده است.

متن کامل را اینجا بخوانید.


۱۷:۲۸ توسعه میدان آزادگان در چند ماه آینده تکمیل می‌شود

جواد اوجی در حاشیه بازدید از میدان‌های غرب کارون در جمع خبرنگاران بیان کرد: با امضای قراردادهای توسعه‌ای و راه‌اندازی پروژه‌های تازه در منطقه غرب کارون، دست شرکت ملی نفت ایران برای ایجاد اشتغال در این مناطق به‌ویژه در استفاده از نیروهای بومی بازتر خواهد شد.

اوجی ادامه داد: هم‌اکنون مقدار برداشت روزانه نفت از میدان‌های غرب کارون حدود ۴۵۰ هزار بشکه و سهم تولید در میدان‌های مشترک سه برابر میدان‌های مستقل است.

وی افزود: توسعه میدان‌های غرب کارون ۲۰ سال پیش مشروط به حضور خارجی‌ها بود، اما امروز هیچ مستشار خارجی در غرب کارون نیست.

وزیر نفت تأکید کرد: در دوران فعالیت دولت سیزدهم غرب کارون متحول شده است و هیچ میدان و طرحی را نداریم که قرارداد آن در این دولت امضا نشده باشد، به طوری که قراردادهای میدان‌های یاران، یادآوران، سهراب و طرح یکپارچه آزادگان را در این دولت نهایی کردیم.

اوجی گفت: همه میدان‌های ما در غرب کارون که در زمره مهم‌ترین میدان‌های مشترک نفتی کشور قرار دارند، در حال تولید هستند و با قراردادهای تازه، برداشت روزانه یک میلیون بشکه‌ای از غرب کارون هدف‌گذاری شده است.

وزیر نفت خبر داد: در دولت گذشته هم اتفاق جدی برای توسعه میدان آزادگان رخ نداد، اما این طرح توسعه‌ای در چند ماه آینده تکمیل می‌شود و با ظرفیت برداشت روزانه ۲۰۰ هزار بشکه‌ای به بهره‌برداری می‌رسد، این طرح مهمترین و بزرگترین طرح توسعه میدان نفتی در ۲ دهه اخیر است.


۱۷:۲۷ بهره برداری رسمی از میدان‌های سپهر و جیفر آغاز شد

برداشت نفت از میدان‌های سپهر و جفیر با برگزاری آئینی و حضور سید ابراهیم رئیسی و جواد اوجی در خوزستان به‌طور رسمی آغاز شد که با این اقدام ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید روزانه نفت کشور افزوده می‌شود.

در این آئین از گام نخست میدان‌های سپهر و جفیر بهره‌برداری شد، ارزش کلی قرارداد توسعه میدان سپهر و جفیر ۲.۸ میلیارد دلار است که از این مقدار تاکنون ۳۳۰ میلیون دلار آن هزینه شده است، با اجرای کامل این قرارداد تولید نفت به روزانه ۱۱۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.

تاکنون حفاری ۱۲ حلقه چاه در این میدان‌های نفتی تکمیل شده است؛ چاه‌هایی که در لایه فهلیان و در عمق بیش از ۴۶۰۰ متر و با فشار بالای ۱۰ هزار پوند بر اینچ مربع (پام) به مخزن نفتی رسیده‌اند و در همین گام، تولید روزانه نفت بیش از عدد پیش‌بینی شده در گام نخست خواهد بود.

اگرچه قرارداد توسعه این میدان طی سال‌های گذشته و در قالب الگوی تازه قراردادهای نفتی امضا شده بود اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم توسعه این میدان‌ها شتاب معناداری گرفت و امروز گام اول این میدان به بهره‌برداری رسید.

با آغاز فرآیند تولید از این میدان جدید (Green) و ادامه سرمایه‌گذاری شبکه بانکی و شرکت‌های اکتشاف و تولید (E&P) در فعالیت‌های توسعه میدان‌ها، گام مهمی در مسیر افزایش تولید نفت خام در کشور برداشته می‌شود.


۱۶:۵۱ ایران در تولید فولاد جز ۱۰ کشور برتر است

عباس علی آبادی در حاشیه افتتاح بزرگترین کارخانه آهن اسفنجی کشور در اهواز، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تولید فولاد جز ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم و فولاد خوزستان یکی از مهم‌ترین ارکان فولاد کشور است.

وزیر صمت بیان کرد: طرحی که امروز در شکرت فولاد خوزستان افتتاح می‌شود، طرح توسعه آهن اسفنجی است و امید می‌رود بتوانیم توسعه در این بخش را در پایین دست داشته باشیم که هم زیست محیطی تر و هم دانش بنیان تر است و از طرفی ارزش آفرینی بیشتری دارد.

وی در خصوص جذب نیروهای بومی گفت: نه تنها در زمینه فولاد بلکه در هر حوزه‌ای که بخواهیم توسعه دهیم، برای مردم خوزستان است به جز برخی نیروهای خاص که ممکن است تأمین آنها از استان امکان پذیر نباشد باید تمرکز بر مردم بومی باشد که اقتصادی‌تر و جز اهداف ما است.

وزیر صمت با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی برای توسعه صنعت فولاد در خوزستان بی شک دسترسی به منابع انرژی و آب است، تصریح کرد: در همه صنایع باید اولویت را به بهره‌وری بدهیم؛ البته در خوزستان با وجود اینکه به منابع غنی انرژی و آب دسترسی داریم اما بهره‌وری اصل اول است به همین دلیل تمام توسعه‌هایی که پیش بینی می‌شود از آب‌های غیر متعارف است.


۱۶:۵۰ تولید یک میلیون بشکه نفت از میادین غرب کارون

محسن خجسته مهر در بازدید «جواد اوجی» وزیر نفت از طرح‌های توسعه نفت در غرب کارون در جمع خبرنگاران بیان کرد: تمام میادین مشترک غرب کارون تولیدی و نیز طرح توسعه تکمیلی دارند و چشم‌انداز تولید در غرب کارون روزانه یک میلیون بشکه است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: بسیاری از شرکت‌های خارجی برای توسعه میادین مشترک مساله تحریم را مطرح می‌کردند اما متخصصان ایرانی کار را در دست گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه با احتساب قراردادهای جدیدی که در آینده نزدیک امضا می‌شود، قراردادهای سرمایه‌گذاری در غرب کارون به ۲۱ میلیارد دلار می‌رسد، ادامه داد: در حال حاضر توسعه و سرمایه گذاری تمام میادین مشترک غرب کارون در استان خوزستان در اختیار پیمانکاران ایرانی است و ما توسعه را شرطی نکردیم و منتظر خارجی‌ها نماندیم.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: در حال حاضر تولید از میادین غرب کارون حدود ۴۵۰ هزار بشکه در روز است. سهم تولید میادین مشترک سه برابر میادین مستقل است.

خجسته مهر گفت: تمام طرح‌های شرکت ملی نفت منطبق با رشد و جهش تولید نفت و گاز بوده است و نتیجه آن منجر به رشد اقتصادی در کشور شده است؛ همچنین ۵۰ درصد رشد اقتصادی کشور مربوط به تولید نفت و گاز و صادرات و تأمین خوراک پالایشگاه و پتروشیمی‌های کشور است.


۱۶:۴۵ بزرگترین کارخانه آهن اسفنجی کشور در اهواز افتتاح شد

این طرح به عنوان بزرگترین مگا مدول آهن اسفنجی ایران با هدف تکمیل زنجیره تولید و تأمین کمبود آهن اسفنجی مورد نیاز کشور وارد زنجیره تولید شد و به بهره برداری رسمی رسید.

قرارداد این پروژه در مهرماه سال ۹۸ بین شرکت فولاد خوزستان به عنوان کارفرما و شرکت فناور معادن و فلزات، به ارزش ۱۳۵ میلیون یورو منعقد شد.

هدف از اجرای این طرح، تولید سالانه یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن آهن اسفنجی است که با به ظرفیت رسیدن این کارخانه، شرکت فولاد خوزستان از خرید آهن اسفنجی به میزان ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن در سال بی نیاز می‌شود.

تفاوت نرخ خرید آهن اسفنجی و تولید آن در هر تن ۶۰ میلیون ریال است و در حال حاضر ظرفیت این کارخانه در هر ساعت ۲۲۰ تن است که میزان زیادی سودآوری دارد.

این شرکت اولین تولیدکننده آهن اسفنجی در خاورمیانه و دومین پس از هند در جهان است.


۱۶:۳۵ یک هلدینگ کشاورزی در دزفول بهره برداری شد

هلدینگ کشاورزی رحمت تجارت دزفول با حضور «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی و دیگر مسؤولان استانی و محلی جهاد کشاورزی بهره‌برداری و زمینه اشغال ۱۲۰ نفر فراهم شد.

این هلدینگ محصولات کشاورزی را به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر می‌کند که قرار است با سفارت روسیه نیز مذاکراتی انجام شود تا صادرات آن دچار خلل نشود.

هلدینگ رحمت تجارت یک مجتمع تولیدی صادراتی است که تمام صنایع تبدیلی و تکمیلی را به صورت متمرکز احداث و راه‌اندازی کرده است.

این شرکت تولیدی و صادراتی در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در شهرستان دزفول احداث و راه اندازی شده و دارای بخش‌های مختلفی است که به صورت پیشرفته، مجهز و با نگاه ویژه به بخش صادرات احداث شده‌اند.

فاز نخست این هلدینگ یک سردخانه سه هزار تنی ۲ مداره جهت ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی و مواد پروتئینی است.


۱۶:۳۳ دیدار رئیس جمهور با نمایندگان کارگران هفت تپه

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ظهر جمعه برای افتتاح طرح مهم پاک چوب با بالگرد عازم شوش بود در مسیر حرکت بالگرد و مشاهده تجمع کارگران در ورودی شرکت پاک چوب، علاوه بر دیدار خود با تعدادی از نمایندگان این شرکت، معاون اجرایی و رئیس دفتر خود را برای بررسی مطالبه کارگران به میان آنها فرستاد.

اگر چه برنامه‌های فشرده رئیس جمهور در سفر یک روزه به خوزستان مانع از حضور وی در جمع کارگران هفت تپه شد ولی دستور رئیس جمهور برای حضور معاون اجرایی خود در جمع این کارگران موجی از امید و دلگرمی را میان آنها زنده کرد.

متن کامل را اینجا بخوانید.


۱۳:۴۷ بیش از ۸۰ درصد مصرف آب کشور در بخش کشاورزی است

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در آئین بهره برداری از طرح آبیاری زیرسطحی خوزستان در کشت و صنعت کارون شوشتر در جمع خبرنگاران بیان کرد: طرح آب رسانی زیر سطحی با توجه به اقلیم ما برای کشور طرح بسیار مهمی است، زیرا با با استفاده از روش علمی مصرف آب کشاورزی در کشور کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه کاهش مصرف آب به یک سوم و افزایش تولید محصول از مزایای اجرای طرح مذکور است، افزود: بیش از ۸۰ درصد مصرف آب کشور در بخش کشاورزی است و این کار در کشت و صنعت نیشکر تجربه موفقی است که باید در بخش‌های کشاورزی خرد نیز به کار گرفته شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید طرح آبیاری زیرسطحی در همه مزارع کشاورزی کشور اجرایی شود، گفت: با استفاده از روش‌های نوین، قیمت تمام شده اجرای طرح آبیاری زیرسطحی می‌تواند برای کشاورزان سراسر کشور صرفه اقتصادی داشته باشد.


۱۲:۰۹ تامین آب ایذه از سد کارون ۳ تسریع یابد

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جمع باشکوه مردم ایذه با اشاره به مشکلات تأمین آب شرب برای مردم منطقه اظهار کرد: انتقال آب از سد کارون ۳ به شهرهای ایذه، باغملک، رامهرمز و … تسریع می‌یابد و وزیر نیرو همراه من است در این سفر تا این مساله را تسریع دهد.

وی افزود: طرح انتقال آب به ایذه و باغملک به عنوان یک ضرورت با اولویت حتماً مورد تاکید است و همه موانع آن مترفع می‌شود تا آب به سرعت به مردم منطقه برسد.

رئیسی به مساله بیکاری در ایذه اشاره کرد و گفت: مردم این منطقه و ایل بختیاری از دیر باز در بحث کشاورزی و دامداری فعال بوده‌اند و دولت برای رفع مشکل بیکاری مصمم است که از توسعه کشاورزی و دامداری حمایت کند و این مشاغل را تقویت کند.


۱۱:۴۰ بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مزارع دزفول

رییسی: هدف دولت افزایش اشتغال‎ است/ افتتاح طرح‎های نفتی و عمرانی

محمدعلی نیکبخت در ادامه سفر خود به استان خوزستان از مزارع کشت ذرت دانه‌ای، چغندر قند پاییزه، گندم و کلزای کشت و صنعت شهید رجایی شهرستان دزفول بازدید کرد.

وی در این سفر با کشاورزان گفت‌وگو و مشکلات کشاورزی دزفول را بررسی کرد.


۱۱:۰۱ تجمع مردم ایذه در استقبال از رئیس جمهور

در آستانه حضور رئیس جمهور در شهرستان ایذه، مردم این شهرستان در محل سخنرانی حجت الاسلام رئیسی تجمع پرشور و با شکوهی کرده‌اند.


۱۰:۳۰ اولین پروژه آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند در شوشتر افتتاح شد

رییسی: هدف دولت افزایش اشتغال‎ است/ افتتاح طرح‎های نفتی و عمرانی

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در سفر خود به استان خوزستان به شهرستان شوشتر سفر کرد.

و بر این اساس اولین پروژه «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند»، با حضور رئیس‌جمهور و وزیر جهاد کشاورزی در مجتمع کشت و صنعت کارون واقع در شوشتر به بهره‌برداری رسید.

این پروژه در فاز اول در سطح یک هزار و ۴۰۰ هکتار و در فاز دوم در سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار اجرا خواهد شد.


۱۰:۱۸ وزیر جهاد کشاورزی: ۸۵ درصد درختان اکالیپتوس در خوزستان کاشته می‌شوند

رییسی: هدف دولت افزایش اشتغال‎ است/ افتتاح طرح‎های نفتی و عمرانی

محمدعلی نیکبخت در آئین افتتاح کارخانه پاک چوب شهرستان شوش اظهار کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور، مقرر شده است که ۴۵۰ هزار هکتار از زمین‌های کشور به زراعت چوب اختصاص یابد. در این طرح کشت درخت اکالیپتوس برای مناطق گرمسیر و کشت درخت صنوبر برای مناطق سردسیر در نظر گرفته شده است.

وی گفت: در صورت اجرای این طرح در کشور، ما سالانه ۹۰ هزار هکتار زراعت چوب خواهیم داشت که ۷۵ درصد آن به کشت درخت اکالیپتوس اختصاص خواهد یافت. ۸۵ درصد کل درختان اکالیپتوس در استان خوزستان کاشته خواهد شد که امیدواریم این امر باعث اشتغال، تولید و توسعه فناوری مربوطه در کشور شود.


۱۰:۱۵ بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه آبیاری زیرسطحی خوزستان

صبح جمعه رئیس جمهور در هشتمین سفر خود به خوزستان از طرح توسعه آبیاری زیرسطحی در کشت و صنعت‌های خوزستان بازدید کرد.

این طرح در حوزه بهره وری مصرف آب کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است که با توسعه آن علاوه بر حفظ منابع آبی، شاهد عملکرد تولید محصول در استان خواهیم بود.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اجرای سامانه آبیاری زیرسطحی از شرکت‌های پیشرو در مدیریت مصرف آب کشاورزی در سطح کشور است.

در سال گذشته، برنامه هوشمندسازی سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت ۱۱ استان اجرایی شده و در سال جاری نیز این طرح در استان خوزستان به همراه ۱۰ استان دیگر در حال اجراست.

یکی از رویکردهای اصلی در بحث سامانه‌های نوین آبیاری ارتقای کمی و کیفی آبیاری اراضی کشاورزی است که برنامه‌های مختلفی به همین منظور در سال‌های اخیر اجرایی شده است.

سهم خوزستان در این طرح ملی ۱۵۰ هکتار است که در راستای صرفه‌جویی در مصرف آب و ارتقای راندمان آبیاری، کشت و صنعت نیشکری از ۲ سال پیش، اقداماتی را انجام داده‌اند، به همین دلیل، پایلوت‌های هوشمندسازی سامانه‌های آبیاری در این واحدها اجرایی می‌شود.

صرفه جویی در مصرف آب، افزایش راندمان آبیاری و بررسی عملکرد محصول و در نهایت افزایش بهره‌وری از اهداف این طرح است که کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی به دلیل اینکه اولین واحد نیشکری است که سامانه آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در آن اجرایی شده، به‌عنوان یکی از واحدهای نیشکری برای اجرای پایلوت آبیاری هوشمند در سطح ۵۰ هکتار در نظر گرفته شده است.


۱۰:۰۸ باید به سمت توسعه خطوط تولید و صنعت حرکت کنیم

عباس علی آبادی در آئین افتتاح کارخانه پاک چوب شهرستان شوش اظهار کرد: کارخانه تولید ام دی اف پاک چوب شوش آمیزه‌ای از صنعت و کشاورزی است که اقدام بسیار بزرگی در صنعت چوب کشور به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر توسعه زنجیره ارزش صنایع و واحدهای تولیدی ادامه داد: باید با تقویت بخش خصوصی به سمت توسعه خطوط تولید و صنعت حرکت کنیم.

علی آبادی گفت: توجه به زنجیره آخر تولید و تولید کالا با افزایش زنجیره ارزش از دیگر اولویت‌های بخش تولید است؛ بنابراین تولید در کشور باید بدون کمترین دخالت دولت و با پشتوانه بخش خصوصی توسعه و تقویت شود.


۱۰:۰۳ تصاویری از افتتاح شرکت پاک چوب خوزستان

در مراسمی با حضور رئیس جمهور کشورمان کارخانه پاک چوب در شهرستان شوش به بهره برداری رسید.


۹:۵۰ تاکید رئیس جمهور برای افزایش ۱۰ برابری شرکت‌های پاک چوب

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در این بازدید از خطو تولید شرکت صنعتی پاک چوب و افتتاح آن با قدردانی از کارگران، مدیران و کارشناسان مجموعه پاک چوب برای رسیدن به این نقطه و افزایش اشتغالزایی در این کارخانه گفت: تمام هدف دولت تقویت بخش خصوصی و افزایش اشتغالزایی است.

وی با اشاره به اشتغال مستقیم بیش از هزار نفر و اشتغال غیرمستقیم بیش از هشت هزار نفر در کارخانه پاک چوب افزود: هدفگذاری این مجموعه باید بر اساس افزایش ۱۰ برابری تولید و نیروی انسانی در منطقه باشد.

رئیس جمهور همچنین بر افزایش خطوط و تکمیل زنجیره تولید در این کارخانه با در نظر گرفتن تولید محصول نهایی با کیفیت و تولید دانش بنیان تاکید کرد و گفت: باید تلاش مضاعف شود تا در این منطقه بیکار نداشته باشیم و محصول با کیفیت قابل رقابت با کشورهای دیگر تولید شود.

رئیسی همچنین بر ضرورت تولید محصولات ام دی اف با کمیت و کیفیت بالاتر در این مجموعه تاکید کرد.

رئیس جمهور که به همراه وزیران صمت و جهادکشاورزی در این کارخانه حاضر شده بود با اشاره به اشتغال مستقیم یک هزار نفر در این شرکت، کمک به افزایش خطوط تولید، افزایش اشتغال زایی شرکت برای ۱۰ هزار فرصت شغلی و همچنین تکمیل زنجیره تولید صنایع مرتبط با ام دی اف در این کارخانه را بسیار مهم توصیف کرد و دستورات ویژه ای را برای تحقق این مهم خطاب به وزرای صمت و جهاد کشاورزی صادر کرد.


۹:۳۱ بنای دولت تقویت بخش خصوصی است

هشتمین سفر رییسی به خوزستان/ افتتاح طرح‎های نفتی و عمرانی

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح جمعه در آئین افتتاح کارخانه پاک چوب شهرستان شوش اظهار کرد: بنای دولت این است که کار در بخش خصوصی دنبال شود و تمام تلاش دولت این است که بخش خصوصی را تقویت کند تا این بخش کار را در دست بگیرد.

وی افزود: در این مجموعه بیش از یک هزار نفر به صورت مستقیم و هشت هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول کار هستند.

رئیسی عنوان کرد: هدفگذاری شده که نیروی انسانی این کارخانه به ۱۰ هزار نفر برسد.

رئیس جمهور بیان کرد: ان شاء الله با توکل به خداوند متعال، حمایت دولت و همت صنعتگران به نقطه‌ای برسیم که در منطقه خوزستان بیکار نداشته باشیم و کیفیت تولید این منطقه زبانزد و قابل رقابت با کشورهای منطقه باشد.


۸:۵۸ کشت و صنعت تخته پاک چوب خوزستان افتتاح شد

هشتمین سفر رییسی به خوزستان/ افتتاح طرح‎های نفتی و عمرانی

در مراسمی با حضور رئیس جمهور کشورمان کارخانه پاک چوب در شهرستان شوش به بهره برداری رسید. این شرکت با ایجاد جنگل درختان (اکالیپتوس) به مساحت ۵۵۰ هکتار در شهرستان شوش و ایجاد کارخانه «ام‌دی‌اف» خام و محصولات مرتبط برای ایجاد زنجیره کامل تأمین تولید از کاشت بذر تا نهال و کاشت درخت و پس از آن تولید ام‌دی‌اف خام و روکش توانسته گام مهمی برای تأمین بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید ام‌دی‌اف بردارد و وابستگی به واردات را کم کند.

مجموعه کشت و صنعت پاک چوب با هدف تکمیل زنجیره تأمین، کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور اقدام به اجرای ۱۲ میلیون متر مکعب عملیات خاکبرداری و کاشت ۱۰۲ میلیون اصله نهال اکالیپتوس کرده است که این امر علاوه بر توسعه فضای سبز و بهبود شرایط زیست محیطی زیر ساخت لازم برای تأمین مواد اولیه بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین خط تولید ام‌دی‌اف منطقه با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار متر مکعب را نیز ایجاد کرده است.

این مجموعه در راستای مسئولیت اجتماعی خود اقدام به آموزش و ترویج کاشت نهال اکالیپتوس و توزیع گسترده آن در میان کشاورزان منطقه و کل کشور به صورت قرارداد خرید تضمینی محصول کرده است. در زراعت چوب اکالیپتوس علاوه بر استفاده از چوب، برگ آن نیز برای مصارف صنایع دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


۸:۱۰ رئیس جمهور وارد خوزستان شد

حجت اسلام سید ابراهیم رئیسی برای هشتمین بار دقایقی پیش به همراه جمعی از اعضای دولت سیزدهم وارد استان خوزستان شدند.

سید ابراهیم رئیسی امروز از طریق فرودگاه دزفول، برای هشتمین بار وارد خوزستان شد.


کد خبر 6049283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
      0 0
      افزایش سهم بودجه عمرانی نسبت به کل بودجه و تقویت اثربخشی بودجه عمرانی می تواند به رونق گیری پروژه های نیمه تمام کمک کند و در طول اجرای پروژه ها شغل و رشد اقتصادی ایجاد کند و به رونق بخش های مختلف تولیدی و خدماتی کمک کنند، بعد از تکمیل هم در اقتصاد کشور ظرفیتهای جدید برای سرمایه گذاری خصوصی ایجاد کن