به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید محمدکاظم مدرسی در خطبههای این هفته نمازجمعه با اشاره فرا رسیدن دهه تکریم مساجد و آثار و برکات رونق بخشیدن به اماکن دینی اظهار کرد: در عصر تبیین برای این اماکن وظایفی تعریف شده که انسانسازی و تربیت از طریق عبادت، بندگی، توسل و دعا، تعلیم و معرفتافزایی، روشنگری و بصیرتافزایی، ایستادگی در برابر ظلم و تبدیل شدن این اماکن به پایگاه مقابله با دشمن، مقاومت فرهنگی، فعالیتهای اجتماعی و جذب جوانان از جمله وظایف تعریف شده برای اماکن دینی است.
مدرسی با بیان اینکه دفاع از این اماکن دستور قرآنی است، عنوان کرد: امروزه شاهد خراب کردن اماکن دینی با روشهای مختلف هستیم که مانع شدن از ورود به مسجد یکی از این مصادیق است که امروزه صهیونیستها چنین عملی را انجام میدهند و اینها ظالمترین انسانها هستند.
وی ادامه داد: حکام جور که در ظاهر ادعای مسلمانی دارند اما اجازه حضور مسلمانان در مساجد را نمیدهند مانند حکومت آل خلیفه در بحرین، گروههای افراطی و تکفیری که مردم شاهد اقدامات آنها علیه مساجد بودند، متولیان و متصدیان مساجد که گمان میکنند مسجد ملک آنهاست و برخی از ساکنان و عبادتکنندگان در مساجد که با رفتار و منش خود مانع از ورود دیگران به ویژه جوانان و نوجوانان به مساجد میشوند.
لزوم کمکرسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیل استان سیستان و بلوچستان بر لزوم کمکرسانی مردم به افراد سیلزده تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به دیدار و سخنرانی مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان تصریح کرد: ایشان در این سخنرانی به تبیین وظایف و نقش مجلس و نیز هشدار به آنها که مبادا گرفتار سخنان بیهوده، جناحبازیها و درگیریهای لفظی شوند، پرداختند.
سلامت، امنیت و مشارکت مردم از شیرینیهای این انتخابات بود
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به انتخابات ۱۱ اسفند تصریح کرد: این انتخابات با همه سختیها و دشواریهایی که از سوی بدخواهان جمهوری اسلامی و تبلیغاتی که برای آن در نظر گرفته بودند به گونهای شیرین در مجموع سپری شد.
وی ادامه داد: این انتخابات زشتیها و شیرینیهای متعددی داشت و بخشی از گرایشهای مدعی اصلاحطلبی عملاً پروژه ضعف انتخابات را رقم زدند که این در پرونده آنها ثبت و ضبط شد و این هماهنگی دیگری با ضد انقلاب و خارجنشینان بود.
مدرسی با اشاره به شیرینیهای انتخابات ۱۱ اسفند افزود: در کنار زشتی شیرینیهایی بود که سلامت انتخابات، امنیت در انتخابات، مشارکت بیش از ۵۰ درصدی مردم فهیم استان یزد در انتخابات و رقابت بسیار تنگاتنگ در برخی از شهرستانها از جمله این شیرینیها بود.
عدم حضور مردم در انتخابات به معنای قهر کردن با اسلام نیست
وی ادامه داد: بدیهی است که عدم حضور جمعی از مردم در انتخابات به معنای قهر کردن با اسلام نیست و باید این جریان را تحلیل کرد و باید دید که ما در جنگ روایتها چقدر عقبافتادگی داریم، در جهاد تبیین چه نواقصی داریم و چگونه باید در فضای مجازی حضور داشته باشیم، باید ببینیم که رسانههای ما از چه میزان موفقیتی برخوردار بودند و در نهایت مسؤولان و نهادها چه مسؤولیتی در قبال جمع گلایهمند دارند و گلایه این بخش از مردم چیست.
امام جمعه بخش مرکزی یزد تصریح کرد: البته که جمعی از افراد مرفه و بیدرد پیوسته بدون احساس مسؤولیت هستند، اما باید به قشرهای میانی گلایهمند توجه کرد.
وی با اشاره به روند مشارکت مردم در فروردین ۱۳۵۸ بیان کرد: این روند ۹۷.۵ درصد بود اما این مشارکت در انتخابات بیست و چهارم اسفند همان سال ۵۲ درصد بود و این به معنای مخالفت با نظام نیست تنها متفاوت بودن در گرایشها و سلایق گروههای مردمی است.
مدرسی ادامه داد: این حضور مبارک است به ویژه در استان یزد که نیکان و برجستگان خوبی انتخاب شدند و قدر عزیزانی هم که در این مسیر تلاش کردند باید دانسته شود.
نظر شما