پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

زارع پور :

تعرفه های پستی همچنان پایین است

تعرفه های پستی همچنان پایین است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تعرفه پستی در این دو سال دو بار افزایش یافته است اما اعتقاد دارم تعرفه‌های پست همچنان به شدت پایین است.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم رونمایی از سه سامانه تجزیه هوشمند انواع مرسولات پستی و رونمایی از سیستم‌های سورتینگ هوشمند پردازش مرسولات پستی که امروز صبح در محل تجزیه و مبادلات مرسولات پستی کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه پست به پیشران اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل شده است، گفت: کسب و کارهای برخط ۷۰ درصد کالا محور هستند و تبدیل به مرسوله می‌شوند که خوشبختانه پست نقش کلیدی در تجارت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال دارد.

وی افزود: به منظور افزایش اعتماد مردم به پست لازم است سرعت و دقت افزایش یابد و در بازه زمانی مشخص مرسولات به دست مردم برسد. در کشور اندونزی مرسولات خیلی سریع و با تضمین به دست مشتری می‌رسد و امیدواریم شرکت پست بتواند از فناوری‌های جدید برای افزایش سرعت و دقت استفاده کند.

‌وی افزود: در همه‌ موضوعات پستی هوشمند سازی شروع شده و ما همواره در کنار شرکت پست هستیم و وزارت خانه در این دو سال برای شرکت پست وقت گذاشته و تعرفه پستی در این دو سال دو بار افزایش یافته است اما اعتقاد دارم تعرفه‌های پست همچنان به شدت پایین است.

زارع پور در پایان گفت: برای اولین بار در تاریخ وزارت ارتباطات پاداش پایان سال را به پست دادیم و امسال هم پاداش پایان سال به شرکت پست تعلق می‌گیرد.

کد خبر 6051354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha