حجت الاسلام علی اکبر درخشنده در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح مسطورا از آن به معنای زندگی با سطر آیهها ذکر کرد و گفت: خداوند کریم قرآن را به عنوان کتاب زندگی نازل کرد و ما نیز باید از سطر سطر آیههای این کتاب باید درس زندگی بگیریم وان را معیار خوب و بد، صحیح و غلط، حق و باطل و عیار کارهایمان قرار بدهیم.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سالهای گذشته مبنی بر اینکه با قرآن بیگانهایم و قرآن آن چنان در زندگی ما جاری و ساری نیست، ادامه داد: این هشدار مقام معظم رهبری دارای راهکار نیز بوده است و فرمودهاند که باید به گونهای با قرآن مأنوس شویم که که مفاهیم و منطق قرآنی جزو مسلمات فکری و جزو افکار و گفتگوهای رایج بین مردم شود و آیات قرآن فراتر از این مسائل باید به عنوان معیار در زندگی قرار بگیرد.
معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران تصریح کرد: با این نگاه دستگاههای فرهنگی و تبلیغی با یکدیگر متحد شدند و سازمان تبلیغات اسلامی با هم افزایی و اتحاد، با بهرهگیری از متخصصان، روانشناسان، جامعه شناسان و قرآن پژوهان طرحی را با عنوان مسطورا تهیه کرد تا بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان نایب امام زمان در جامعه، اجرایی کند.
حجت الاسلام درخشنده با اشاره به مقبولیت طرح مسطورا در بین دستگاهها و مدیران مختلف یادآور شد: این طرح به عنوان طرح محوری و مرکزی در ماه مبارک رمضان اجرا میشود.
وی به عقد تفاهمنامههای بین سازمان تبلیغات و دستگاههای نظیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه، آموزش و پرورش، نیروهای مسلح، حوزههای علمیه، صدا و سیما و غیره افزود: همه این دستگاهها تلاش دارند تا این طرح محوری اجرا شود.
حذف موازی کاریها در طرح مسطورا
حجت الاسلام درخشنده حذف موازی کاریها را از ویژگیهای مهم طرح مسطورا در دستگاههای مختلف بیان کرد و گفت: در ماه رمضان شاهد آن خواهیم بود که صدا و سیما پویشهای ملی خود را با محوریت آیهها و فرازهای طرح مسطورا اجرا میکند.
معاون فرهنگی و آموزشی تبلیغات اسلامی مازندران با عنوانی که ۱۵۰ فراز از آیات الهی در طرح مسطورا انتخاب شده است، گفت: این طرح در سه سال و هر سال با محوریت ۵۰ فراز و آیه اجرا میشود و ۳۰ آیه جز محور و ۲۰ آیه غیر جز محور بوده که از گفتمان امامین انقلاب اسلامی استنباط شده است.
وی با اظهار اینکه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن تعریف مقام معظم رهبری در این راستا معرفی شده است، گفت: در راستای این طرح شاهد خواهیم بود که صدا و سیما نسبت به اجرای پویش ملی مسطورا و حفظ آیات و فرازهای آن اقدام و برنامه ریزی میکند.
معاون فرهنگی و آموزشی تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به در نظر گرفته شدن هدایای ارزنده در قالب طرح مسطورا گفت: برنامه محفل صدا و سیما نیز بر محور همین آیات اجرا میشود و در شبکههای کودک کلیپهایی به صورت موضوعی از این آیات تولید و پخش میشود و پیک نوروزی آموزش و پرورش نیز با محتوای فرازها طرح مسطورا خواهد بود.
حجت الاسلام درخشنده منبرهای تخصصی مکتوب جوان، نوجوان و عمومی و تفسیر قرآن را از دیگر بخشهای این طرح بیان کرد و گفت: همچنین حوزه علمیه و سازمان تبلیغات بر محور این آیات اقدام به اعزام مبلغ میکنند.
وی با تاکید بر اینکه فضاسازی شهری نیز بر محور این آیات صورت میگیرد، طرح مسطورا را طرح جامعی معرفی کرد و گفت: این طرح دارای چهار گام است و رساندن ۵۰ فراز آیات قرآن به گوش حداقل یک سوم مردم جامعه گام اول محسوب میشود.
معاون فرهنگی و آموزشی تبلیغات اسلامی مازندران افزود: در گام دوم باید مفاهیم این آیات برای مخاطبان نهادینه شود و گام سوم حفظ آیات است که به دو تا ۵۰ فراز تقسیم شده است و برای حفظ هر فراز پاداش و جوایزی در نظر گرفته است.
وی گام آخر را تعلیم و تدبر این آیات با نگاه به تربیت کنشگر معرفی کرد.
نظر شما