به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: فرایند پذیرش حوزههای علمیه از روز سه شنبه ۲۲ اسفند ماه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
معاون آموزش حوزههای علمیه گفت: سایت سنجش و پذیرش حوزه علمیه، آماده ثبت نام از برادرانی است که در سراسر کشور قصد دارند در آزمون حوزههای علمیه شرکت کنند.
وی با بیان اینکه، پذیرش در حوزههای علمیه در دو بخش بلند مدت و همچنین سفیران هدایت است افزود: برای تحصیل در بخش بلند مدت حوزه علمیه، داشتن مدرک تحصیلی پایه هشتم متوسطه اول الزامی است.
معاون آموزش حوزههای علمیه ادامه داد: در بخش سفیران هدایت نیز که دورهای کوتاه مدت و مختص تبلیغ میباشد نیز داشتن دیپلم ضروری است.
رستم نژاد افزود: فرایند ثبت نام متقاضیان ورود به حوزههای علمیه تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
وی اضافه کرد: پس از اتمام مهلت ثبت نام مرحله پذیرش آغاز میشود که در این مرحله کد رسمی حوزوی به پذیرفتگان داده خواهد شد.
معاون آموزش حوزههای علمیه افزود: فرآیند پذیرش ۵ ماه به طول خواهد انجامید و شامل بخشهایی از جمله مصاحبه، آزمون، تحقیقات میدانی و معرفی به مدارس است.
رستم نژاد عنوان کرد: آزمون پذیرش حوزههای علمیه در نیمه نخست تیرماه ۱۴۰۳ در ۵۰ حوزه امتحانی در سراسر کشور برگزار میشود.
وی همچنین بیان کرد: افرادی که دارای رتبههای برتر مسابقات علمی کشوری باشند و یا اینکه حافظ قرآن و نهج البلاغه و همچنین دیگر کتب دینی باشند برای پذیرش در اولویت خواهند بود.
معاون آموزش حوزههای علمیه با اشاره به فرایند تحصیلی پذیرش شدگان در حوزههای علمیه بیان کرد: طلاب پذیرش شده در حوزههای علمیه در کنار مباحث ادبیات عرب، دروس منطق و اصول فقه و همچنین تاریخ و اعتقادات را میگذراند که این مدت ۶ سال به طول میانجامد.
رستم نژاد بیان کرد: پس از پایان سطح ۱ طلاب سطوح نیمه تخصصی و تخصصی را بر اساس علایق و استعدادهای خود میگذرانند.
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه فارغ التحصیلان هر یک از سطوح حوزوی دانشنامه علمی سطح مربوطه را دریافت خواهند کرد گفت: افرادی که دارای مدارک علمی حوزوی هستند مطابق با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از کلیه حقوق و مزایای علمی و استخدامی برخوردار خواهند بود.
وی عنوان کرد: در سال جاری شاهد رشد ۲۱ درصدی در تعداد متقاضیان تحصیل در حوزههای علمیه نسبت به سال گذشته بودیم.
رستم نژاد افزود: در سالهای اخیر نسبت متقاضیان به پذیرفته شدگان نهایی، یک و نیم از ۵ نفر بوده است.
معاون آموزش حوزههای علمیه عنوان کرد: در حال حاضر امکان پذیرش طلاب در حدود ۳ الی ۴۰۰۰ نفر فراهم است.
نظر شما