به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در جمع هیأتهای دانشجویی و فعالین قرآنی در مهدیه نهاد ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان گفت: امام صادق (علیه السلام) روزه را به دو دسته عوام، یعنی جلوگیری از مبطلات روزه و خواص، یعنی عدم ارتکاب به چیزی که حقیقت روزه را میگیرد، تقسیم کردند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به تفاوت انتظار نوع دینداری از سوی هیأتهای دانشجویی تاکید کرد و افزود: ممکن است در یک دانشگاه فردی به دلیل رتبه بالاتر نسبت به سایر اساتید، به عنوان رئیس دانشکده یا مدیر گروه انتخاب شود ولی انتخاب مسئول هیئت بدین صورت نیست. در تشکلهای دانشجویی نیز ممکن است فردی به دلیل سابقه بیشتر و فن بیان قوی و نفوذ بهتر، به عنوان دبیر آن تشکل انتخاب گردد اما نوع انتظار از تشکیلات دینی اینگونه نیست. در واقع در نگاه دین هرکس که نسبت به دیگران صلاحیت بیشتری دارد، به عنوان مدیر انتخاب میشود و باید گفت اکنون نسبت به گذشته، بار مسئولیت بزرگی بر دوش مسئولین هیأتهای دانشجویی است.
وی به بازخوانی دیدار دولتهای گوناگون با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان خطاب به مسئولان، توجه به موضوع معنویت را نسبت به گذشته مهمتر میدانند. یعنی از زمان اخذ مسئولیت، بایستی توجه بیشتری به خداوند متعال داشت زیرا پذیرش مسئولیت یک ارتباط متفاوتی با پروردگار میطلبد. همچنین ایشان در ادامه میفرمایند تاکنون خودتان را به سمت معنویت سوق میدادید و از این به بعد باید یک مجموعهای را به سمت معنویت به حرکت درآورید. بنابراین به مراتب بار مسئولیت سنگینتر میشود و نیاز به قوت بیشتری دارید.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی تصریح کرد: اگر صاحب کار خود را اهل بیت (علیهم السلام)، به عنوان کسانی که تمام کارهای شما را نظاره گر هستند، بدانید آنگاه خیالتان راحت است که مزد خود را از جای دیگری که بهترین مزد است، دریافت میکنید.
وی ادامه داد: افتخار میکنم که خادم دستگاه اهل بیت (علیهم السلام) هستم و این ماه عزیز را باید قدر بدانیم. برای جلب رضایت پروردگار باید التماس به درگاه ذات اقدس الهی داشته باشیم. باید کاری کنیم که خداوند ما را به میهمانی خود راه دهد زیرا ممکن است افرادی به عید فطر برسند اما به این مهمانی راه پیدا نکرده باشند. جنس ضیافت الهی با سایر ضیافتهای مادی متفاوت است؛ آن سفرههایی که قرار است مسلمین در ضیافت الهی متنعم شوند، به انسانهای خودساخته داده میشود.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اهمیت فضیلت شبهای قدر اظهار کرد: امید است بتوانیم این شبهای عزیز را درک کنیم و ان شاءالله وسیله قرب الهی قرار گیرد. از خداوند بخواهیم ما نیز آن تنزل روح و ملائکه ای که در این شب اتفاق میافتد و برخی از اولیای الهی آن را میبینند، مشاهده کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا ابراز کرد: شهید حججی به فرزند خود وصیت میکند که تو را بسیار دوست داشتم اما دوست داشتنیهای دیگری بود که از تو خیلی برایم محبوب تر بود. نه اینکه فرزند خود را دوست نداشته باشد، بلکه حب الهی انسان را سیراب محبت میکند.
وی در پایان با اشاره به دعای رؤیت هلال ماه مبارک رمضان یادآور شد: در این دعا امام زین العابدین (علیه السلام) میفرماید خدایا تو برای هدایت بشر راههایی قرار دادی که یکی از این راهها، ماه مبارک رمضان است. بیداری سحر نیز برکات خاص خود را دارد و باید در ماه رمضان از گوش و چشم و زبان خود مراقبه کرد.
گفتنی است در ابتدای این برنامه نماینده هیئات دانشجویی به دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
نظر شما