پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۴۶

رییس جمعیت هلال احمر شعبه ویژه میناب:

طرح نوروزی جمعیت هلال احمر در میناب آغاز شد

طرح نوروزی جمعیت هلال احمر در میناب آغاز شد

میناب - رییس جمعیت هلال احمر شعبه ویژه میناب گفت: ۴ پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات جاده‌ای در طرح نوروزی در شهرستان میناب خبر داد.

احسان محسنی در گفت‌وگو با مهر، تبریک حلول ماه پر خیر و برکت رمضان، افزود: اجرای این طرح در جمعیت هلال احمر بسیار ارزشمند است چون برای «نه به تصادفات و کاهش تلفات جاده ای» اجرا می‌شود.

وی ضمن قدردانی از داوطلبان، نجات گران، امدادگران و جوانان پرشور که در طرح نوروزی حضور دارند، اظهار داشت: ۴ پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات جاده‌ای در طرح نوروزی میناب فعال است.

وی افزود: طرح نوروزی جمعیت هلال احمر از ۲۴ اسفند ماه تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، اجرا می شود، دراین طرح یک پست ثابت در دوراهی میناب، بندرعباس و ۳ پست سیار در کنار مسجد ابوالفضل (ع) دوراهی در نوجوان و دوراهی راونگ به صورت شبانه روزی برای ارائه خدمات امدادی به مسافران نوروزی فعال هستند.

محسنی خاطرنشان کرد: همه کارکنان جمعیت هلال احمر شهرستان در آماده باش کامل هستند و پنج تیم ارزیابی هلال احمر شامل تیم‌های واکنش سریع، تیم توانا، امداد هوایی، آنست، تیم مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال احمر شبانه روز در پایگاه‌های امدادی فعال هستند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار خدمات امدادی و بشردوستانه، آموزش‌های هلال احمر، پویش هلال رحمت، داوطلب یار امداد و نجات، پویش ملی بشردوستی، مرهم برای زائر، نیابت (کمک به سالمندان)، مروجین سلامت، پایش و غربالگری سلامت در پست‌های ثابت امدادی مراکز بخش ها اجرا می‌شود.

کد خبر 6056751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha