به گزارش خبرگزاری مهر، علی رجبی درباره وضعیت ورزش قهرمانی مازندران در سال ۱۴۰۲ گفت: با تلاش همکارانم در بیشتر شاخصهای ورزش قهرمانی رشد قابل توجهی داشتیم و طبق آخرین آمار تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲، تعداد ۱۹۴ هزار و ۷۱۸ نفر ورزشکار مازندرانی بیمه شده داریم که از این تعداد ۱۱۱ هزار و ۹۸۲ نفر آقایان و ۸۲ هزار و ۷۳۶ نفر بانوان هستند که نشان دهنده رشد ۱۲ درصدی نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل است.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران درخصوص تعداد مدال آوری در میادین برون مرزی گفت: ورزشکاران مازندرانی ۳۱۵ مدال کسب کردند که سهم آقایان ۲۴۲ مدال و سهم بانوان ۶۹ مدال بود که از این تعداد، ۱۲۶ مدال طلا، ۸۷ نقره و ۹۸ برنز برای کشور به ارمغان آوردهاند و به طور کل میتوان گفت سهم بری آقایان از مدالهای کسب شده ۷۸ درصد و بانوان ۲۲ است.
وی همچنین افزود: نکته مهم در کسب مدالهای مازنیها، طلایی رنگ بودن ۴۰ درصد از مدالهای کسب شده در میادین برون مرزی در سال جاری است که نشان دهنده دورخیز قدرتمند ورزشکاران استان به سمت جایگاه قهرمانی است.
رجبی در ادامه بیان کرد: وجود ۳۴ رشته ورزشی در استان مازندران با قابلیت مدال آوری در سطوح بین المللی، آسیایی و جهانی حکایت از تنوع رشتههای ورزشی و توانمندی حداکثری هیأتهای ورزشی این استان و تک بعدی نبودن ورزش مازندران دارد.
وی گفت: با نگاهی به تعداد مدالهای کسب شده و مقایسهی آن با تعداد ورزشکاران مازندرانی که در معیت تیمهای ملی به مسابقات اعزام شدهاند بیانگر این مهم است که ۶۰ درصد از ورزشکاران اعزامی از این استان در تیم ملی موفق به کسب مدال میشوند که بازهم نشان دهنده کیفیت بالای ورزشکاران مازندرانی در رقابتهای بزرگ است.
تیمهای ملی ۶۸ بار در مازندران اردو زدند
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ظرفیت استان مازندران در میزبانی رویدادهای مهم ورزشی را کم نظیر وصف کرد و بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ در سطح مسابقات بین المللی و جام باشگاههای جهان شش مورد میزبانی در رشتههای کشتی و کاراته داشتیم و تیمهای ملی نیز ۶۸ بار در مازندران اردو زدند.
وی ساماندهی هیأتهای ورزشی را در توسعه ورزش مؤثر دانست و گفت: در مدت یکسال گذشته ۱۸ مجمع انتخاباتی هیأتهای ورزشی در مازندران برگزار شد که در این شاخص شاهد رشد ۷۰ درصدی در سال جاری هستیم.
رجبی با اعلام اینکه در مازندران دو هزار و ۸۹۹ باشگاه ورزشی فعالیت میکنند اظهار کرد: این آمار نشان میدهد در مقایسه با سال قبل رشد ۱۵ درصدی داشتیم.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، فعالیت ۱۸ هزار و دو مربی و ۱۰ هزار و ۴۳ داور در این استان را نشانگر گستردگی ورزش در این استان دانست و تاکید کرد: کسب ۱۸ مدال توسط قهرمانان مازندرانی در بازیهای آسیایی و ۷ مدال در بازیهای پاراآسیایی هانگژو موید جایگاه و اهمیت ورزش برای مردم این خطه است.
این مقام مسؤول حمایت و قدرشناسی از تلاش ورزشکاران و توجه به خواست و نیاز این قشر افتخارآفرین را در تکرار و حتی افزایش انگیزه مدال آوری تأثیرگذار دانست و تصریح کرد: برگزاری مراسم باشکوه تجلیل از مدال آوران بازیهای آسیایی و پاراآسیایی با حضور مسئولان استانی و کشوری در کوتاهترین زمان از تاریخ مدال آوری قهرمانان، برگزاری جشنواره عزت و پیشرفت و نمایشگاه تخصصی ورزش، میزبانی از قهرمان بلند آوازه و پهلوان نامی عبداله موحد و تکریم از اماملی حبیبی و دیگر پیشکسوتان و نام آوران، برگزاری مراسم تجلیل و اهدای هدیه مقام معظم رهبری به مدال آوران بازیهای آسیایی و پاراآسیایی هانگژو، برگزاری نشست مشترک هیأتهای ورزشی و ورزشکاران شاخص با استاندار مازندران از جمله اقدامات دستگاه ورزش و جوانان در این راستا بوده است.
علی رجبی در ادامه بیان کرد: سیاست دولت سیزدهم توجه و فراهم آوری شرایط برای توسعه همگانی ورزش بانوان است که اجرای با کیفیت ۴ طرح ملی بانوی توانا، جشنواره دختران آفتاب، تجلیل از برترینهای عفاف و حجاب و پایش و تندرستی بانوان در استان مازندران موید این موضوع است.
نظر شما