به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، مجلس سنای آمریکا مشغول بررسی لایحه ای برای اجبار تیک تاک به فروش یا ممنوعیت این اپلیکیشن است.
در این میان مقامات ارشد اطلاعاتی این کشور در جلسه استماع کنگره درباره تهدیدهای امنیت ملی این اپ گزارش دادند. اکنون ۲ سناتور برجسته از دفتر مدیر اطلاعات ملی خواسته اند تا اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته اند را از حالت محرمانه خارج و در اختیار عموم مردم قرار دهند.
مارشا بلک برن و ریچارد بلومنتال سناتورهای آمریکایی در این باره نوشته اند: اطلاعاتی که دریافت کردیم و موضوعاتی که جامعه جاسوسی در جلسات کنگره مطرح کرده ما را به شدت نگران کرده است. این امر برای مردم آمریکا و به خصوص کاربران تیک تاک اهمیت دارد تا چالش های امنیت ملی را درک کنند.
ماهیت دقیق نگرانی سازمان های جاسوسی درباره این اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو کوتاه همچنان در ابهام است. مقامات جاسوسی آمریکا قبل از رای گیری درباره لایحه فروش تیک تاک نیز در جلسه استماع قانونگذاران مجلس آمریکا شرکت کردند. اما هرچند به نظر می رسد اطلاعاتی که این مقامات بیان کرده اند در حمایت از لایحه مذکور بوده، برخی از نمایندگان متقاعد نشده بودند و حتی یک نماینده نیز گفته بود: هیچ یک از نگرانی هایی که شنیدیم فقط مختص تیک تاک نبود.
به بیانی دیگر این نگرانی ها درباره شبکه های اجتماعی دیگر نیز وجود دارد.
برخی از نمایندگان نیز اطلاعات را شوکه کننده خواندند. نشریه Axios در گزارشی نوشته است یکی از قانونگذاران فاش کرده بود که به آنان گفته شده تیک تاک می تواند از طریق میکروفون های موجود در دستگاه های کاربران از آنها جاسوسی کند، آنچه تایپ می کنند را ردیابی و فعالیت های کاربر در اپ های دیگر را شناسایی کند.
هرچند این گفته ها هشدار آمیز به نظر می رسد اما در حقیقت توصیفی از مجوز هایی است که از ۱۰ سال قبل تاکنون، شبکه اجتماعی دیگر نیز از کاربران می خواهند.
تیک تاک از مدت ها ارسال اطلاعات کاربران به مقامات دولت چین را انکار کرده و از سوی دیگر هیچ شواهد عمومی این شیوه عملکرد تیک تاک وجود ندارد.
نظر شما