عظیم دشتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مقام معظم رهبری براساس سنت حسنه انتخاب شعار سال که مقصود از آن هدایت ظرفیت ها و توانمندی های مادی و معنوی کشور در راستای ضروری ترین نیازهای کشور است، امسال را "جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری فرمودند.
وی خاطرنشان کرد: توجه مقام معظم رهبری به موضوعات اقتصادی کشور در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز و استراتژی های کلان کشور و همسویی با برنامه ها و قوانین جاری کشور از جمله مواردی است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
فعال فرهنگی و سیاسی اردبیل با تاکید بر اینکه شعار سال نباید در درست کردن تابلو و نوشتن روی سربرگ نیست خلاصه شود، گفت: عمده مقصود از نامگذاری سال ها سیاستگذاری برای تحقق آن است و مقام معظم رهبری دوسال پیش در پیام نوروزی خود تصریح کردند من در خواست موکد دارم سال گذشته هم این را گفتم که اکتفا نکنند دوستان به اینکه حالا روی کاغذهای سربرگ های دستگاه های گوناگون بنویسند این عبارت شعار سال را یا مثلا فرض کنید که یک تابلو درست کنند در خیابان بزنند اینها کار نیست عمده مقصود این است که به معنای واقعی کلمه روی این سیاستگذاری بشود.
دشتی عمدهترین سرفصل اقتصادی کشور برای پیشرفت اقتصاد را مسئله تولید دانست و افزود: بهبود معیشت مردم، مسئله اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی وابسته به تولید داخلی است که باید به آن خیلی اهمیت داد.
وی با تاکید بر اینکه با هر چیزی که تولید را تضعیف می کند باید مقابله کرد، افزود: با هر مانعی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست می دهد، باید با جدیت مقابله کرد.
فعال فرهنگی و سیاسی اردبیل کلید اساسی حل مشکلات اقتصادی کشور را مسئله تولید اعلام کرد و افزود: اگر رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملی به نحو مطلوب انجام بگیرد بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی مانند مسئله تورم، مسئله اشتغال، مسئله ارزش پول ملی و ... به نحو خوبی به سمت حل شدن پیش خواهد رفت.
دشتی بیان کرد: این یک واقعیت است که مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئله تولید، رواج تولید ملی و رونق تولید ملی حل می کند و بر این اساس تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است.
وی توجه به تولید داخلی و حمایت نظام از تولید کنندگان را یادآور شد و تصریح کرد: این موضوع نباید مورد سواستفاده برخی از فعالان عرصه تولید قرارگیرد.
دشتی پرهیز از شعارگرایی و تعجیل برای ورود به مرحله عمل، درک مفهوم واقعی جهش تولید، توجه به مولفه ها و ترسیم نقشه راه استراتژی برای تولید، برنامه ریزی برای استفاده از تمام ظرفیت های بالقوه در راستای جهش تولید با مشارکت مردم، استفاده بهینه از تمام منابع به صورت هدفمند، تلاش برای به میدان آوردن بخش خصوصی برای تولید بیشتر، حذف برو کراسی های زاید اداری در صدور مجوزهای کسب و کار و ... را از مولفه های کمک به تحقق شعار سال اعلام کرد.
وی شاخص سازی و تعریف عملیاتی اهداف کلان کشور را از جمله استراتژی های مورد توجه مقام معظم رهبری در مسیر توسعه اقتصادی کشور دانست و اظهار کرد: این استراتژی ها باید توسط دستگاه های اجرایی انجام و با زمان بندی مناسب در دستور کار قرار گیرد تا در نهایت به هدف نهایی مقام معظم رهبری در کشور دست یابیم.
نظر شما