پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۶ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۱۵

علامتی با مهر مطرح کرد؛

۷۰ درصد کتاب‌های کانون پرورش فکری تالیف‌اند

۷۰ درصد کتاب‌های کانون پرورش فکری تالیف‌اند

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودک‌ونوجوان گفت: در حال حاضر در بازار نشر، ترجمه بر تألیف غلبه دارد اما در کانون این وضعیت عکس است و ۷۰ درصد تولیدات تألیف و ۳۰ درصد ترجمه هستند.

حامدعلامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در دوره مدیریتی خود گفت: در دوره جدید مدیریتی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان سند راهبردی پنج‌ساله کانون را تنظیم کردیم و در حال حاضر روی آن کار می‌کنیم. به این‌ترتیب اساس کار، پرورش فکری و ذوقی بچه‌هاست که شروع آن باید با استعدادیابی باشد و باید زبان مخاطب کار را پیش ببریم، ابزار کار ما هنر است. ما در ساحت‌های هنری، ادبی و فرهنگی کار را پیش می‌بریم و تمرکزمان بر روی تولیدات بوده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ سه‌میلیون کتاب چاپ کردیم. در حوزه فیلمسازی نیز به روزهای اوج کانون رسیدیم و در سال گذشته و سال پیش‌تر دو فیلم ساختیم، همچنین در جشنواره کودک نیز فیلم داشتیم. در حال حاضر کانون پرورش فکری کودک و نوجوان از تصدی‌گری عبور کرده و به‌سمت تولی‌گری حرکت کرده است. خوشبختانه در جشنواره اسباب بازی که سال گذشته برگزار کردیم ۱۲۰ تولید کننده داخلی داشتیم.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه گفت: پویانمایی «بچه‌زرنگ» حدود ۶۳ میلیارد فروش و یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیننده داشته است. اینجا نیز تولی‌گری کردیم و به سراغ گروه‌هایی رفتیم که این کار را بلد هستند و از آنها حمایت کردیم. در حوزه رسانه نیز ما به دنبال ایجاد مرکز رسانه کودک و نوجوان هستیم.

علامتی درباره حجم تولیدات کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در حوزه کتاب و میزان تألیف گفت: همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر در بازار نشر، ترجمه بر تألیف غلبه دارد اما در کانون این وضعیت عکس است و ۷۰ درصد تولیدات تألیف و ۳۰ درصد ترجمه هستند. تربیت نویسندگان جوان، توجه به رمان نوجوان و در عین حال حساسیت روی تولید کتاب فاخر از جمله فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودک و نوجوان است.

وی گفت: یکی از سرمایه‌های اصلی کانون اعتماد مردم است وقتی مردم اعتماد دارند مسؤولیت ما بالا می‌رود و بر این اساس در حوزه تولید کتاب هم در بخش نشر و هم کیفیت حساسیت داریم. به این‌ترتیب روی تیراژ، عنوان، کیفیت محتوایی، چاپ، صفحه آرایی و نوع کتاب حساسیت زیادی در کانون وجود دارد.

کد خبر 6061124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha