به گزارش خبرگزاری مهر، مجید عبدالهی گفت: در راستای حفاظت از منابع آب و انجام تکالیف قانونی، طی عملیات گروه های گشت و بازرسی در این شهرستان، در هفته اول فروردین ماه سال ۱۴۰۳ کارشناسان گشت و بازرسی شرکت آب منطقه ای استان هرمزگان نسبت به توقیف ۱ دستگاه حفاری در سطح این شهرستان اقدام کردند.
عبدالهی با اشاره به تکالیفی که در قانون توزیع عادلانه آب برای وزارت نیرو و شرکت سهامی آب منطقه ای مشخص شده است تصریح کرد: آبهای زیرزمینی مهمترین منابع آب قابل دسترسی و شیرین کره زمین برای انسانها هستند، با این وجود متاسفانه روز به روز از این منابع بیش از اندازه برداشت می شود، هر چند این منابع آبی با ارزش محدود بوده و مقدار قابل توجهی از آنها غیر قابل تجدید هستند.
وی ادامه داد: هرمزگان از جمله استان هایی است که به دلیل کمبود منابع آب سطحی، بیشترین آب مصرفی را از آبهای زیرزمینی تامین می کند و متاسفانه به علت خشکسالی های با شدت بالا در دو دهه اخیر آسیب های کمی و کیفی زیادی به آبخوان ها و سفره های آب زیرزمینی استان وارد شده است.
رییس اداره منابع آب شهرستان بستک با بیان اینکه گروه های گشت و بازرسی این شرکت در طول سال با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و هرگونه برداشت غیرمجاز از آب های سطحی و زیر زمینی را رصد نموده و از این اقدام جلوگیری می نمایند، تاکید کرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب نگهداری و استفاده از ادوات حفاری بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت تمام با آن برخورد می شود.
عبدالهی خاطر نشان کرد: هر گونه حفر و بهره برداری از چاه های غیرمجاز و برداشت آب از بدون مجوز قانونی، جرم محسوب شده و این شرکت با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی برخورد قاطع خواهد کرد و درصورت تکرار تخلف مشابه از سوی متخلفین، این دستگاه های حفاری برای همیشه توقیف خواهد شد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه منابع آب جزو مشترکات، ثروتهای ملی و انفال محسوب می شوند و حفاظت از آن دغدغه همه هم استانی ها است، هم استانی های عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه حفاری و کف شکنی غیرمجاز و یا برداشت های غیرمجاز از آبهای سطحی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۸۱۱ و یا تلفن های اداره های امور آب شهرستان های تابعه استان گزارش کنند و ما را در حفاظت از این ثروت های ملی که به عموم مردم تعلق دارد، یاری کنند.
نظر شما