پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵

در سال گذشته اتفاق افتاد؛

آزادی ۲۳۲ زندانی توسط ستاد دیه همدان

آزادی ۲۳۲ زندانی توسط ستاد دیه همدان

همدان-استاندار همدان گفت: ۲۳۲ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با پرداخت ۲۰ میلیارد تومان کمک خیرین در سال گذشته توسط ستاد دیه استان آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نشست هیأت امنای ستاد دیه استان گفت: نگاه انسانی، اعتقادی، دینی و ملی ما این است که تمام توانمان را برای آزادی افراد بدون تقصیر از زندان و گرفتاری در بند به کار بگیریم.

وی ادامه داد: همه باید تلاش کنیم که افراد خیّر در حوزه‌های مختلف، بیشتر برای کمک به آزادی زندانیان ترغیب شوند.

قاسمی‌فرزاد افزود: استفاده از پابندهای الکترونیکی برای زندانیان که یکی از اقدامات قانونی مؤثر و خوب است، باعث کاهش بسیاری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی اضافه کرد از زحمات اعضای محترم ستاد دیه که برای آزادی زندانیان بدون تقصیر تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنیم.

استاندار همدان گفت: در این جلسه گزارشات خوبی ارائه شد که از آن جمله می‌توان به اعطای مرخصی به یک‌هزار و ۱۷۰ نفر واجد شرایط برای گذراندن ایام نوروز در کنار خانواده‌های خود اشاره کرد.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: در راستای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه، در سال گذشته ۸۴ درصد دادرسی‌هایی که نیاز به حضور زندانیان در دادگاه بوده، به صورت الکترونیکی و برخط از داخل زندان انجام شده است.

وی ادامه داد: برای یک زندانی که به دلیل جرایم مرتبط با موادمخدر محکوم به اعدام شده بود و پس از فرار از دست مأمورین، متنبه شده و مجدداً خود را معرفی نمود و اکنون ۱۹ جز قرآن را حفظ کرده، تقاضای تخفیف مجازات شده است.

کد خبر 6065652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha