به گزارش خبرنگار مهر، یونس فاتح شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تبریز توسعه یافته اما فکری برای فضای سبز عام و تأمین آب شرب آن در سالهای گذشته نشده است.
فاتح افزود: ترافیک تبریز نیز که هماکنون به یکی از معضلها تبدیل شده باوجود چند برابر شدن خودروها و جمعیت، معابر آن فقط ۲ برابر شده است.
وی اضافه کرد: ۱۴ طرح با ماهیت ترافیکی در تبریز در دست اجراست که شهرداری تبریز قول داده تا طرحهای تأثیرگذار در رفع ترافیک این شهر را در اواخر بهار یا اوایل تابستان به مرحله بهرهبرداری برساند.
وی بیان کرد: وجود مطبهای پزشکی در مرکز شهر نیز که هیچ کدام دارای کاربری پزشکی نیستند یکی دیگر از عوامل ایجاد ترافیک در این شهر است که تاکنون فکری برای حل این مشکل نشده است.
فاتح گفت: حل مشکل آب شرب تبریز نیز نیازمند تکمیل حلقه آبی در دور تا دور این شهر است.
وی ادامه داد: هماکنون برخی چاههای آب در شمال تبریز خالی هستند اما در جنوب وضعیت برعکس است که با تکمیل این حلقه مشکل افت فشار و قطعی آب در تبریز برطرف میشود.
فرماندار تبریز با یادآوری برگزاری انتخابات در اسفند ۱۴۰۲ گفت: این انتخابات بدون هیچ مشکل امنیتی در تبریز برگزار شد که بازیگر اصلی آن خود مردم بودند.
فاتح بیان کرد: ۸۰ درصد برگزارکنندگان انتخابات خود مردم هستند و از این نظر، انتخابات در ایران یکی از مردمیترین انتخابات به شمار میرود.
فرماندار شهرستان تبریز با اشاره به حادثه واژگونی تانکر سوخت در سال گذشته و جان باختن سه نفر در آن در اتوبان کسایی تبریز گفت: جادهها محل حمل این گونه سوختها نبوده و پتروشیمی باید سوختها را از طریق لوله انتقال دهد.
فاتح افزود: در همین راستا شورای تأمین استان پتروشیمی را ملزم کرد تا سوخت و بنزین را از طریق لوله انتقال دهد.
وی ادامه داد: ندانمکاری در موضوع مدیریت نباید به مردم آسیب جانی بزند و مردم نباید تاوان آن را بدهند.
فاتح با اشاره به نشستهای شورای آرد و نان در فرمانداری تبریز و برگزاری ۵۹ نشست و خروجی ۱۳۹۷ مصوبه، گفت: سال گذشته در کنار کاهش تخلفهای این حوزه شاهد کاهش زمان خرید نان از ۵۱ دقیقه به ۱۱ دقیقه در تبریز بودیم.
وی به مشکلات حوزه نان در تبریز اشاره کرد و گفت: سال قبل برای رفع مشکل تأمین نان این شهر در کوتاه مدت ۳۰۰ نانوایی را دو شیفته کردیم ضمن اینکه مجتمعهای نانوایی را نیز توسعه دادیم.
فاتح افزود: تلاش میشود مشکلات شهر را در حوزه اجتماعی که کم هزینه است رفع و از ارجاع آن به حوزه انتظامی و امنیتی که بسیار هزینهبر است جلوگیری کنیم.
فرماندار تبریز یکی از مشکلات این شهرستان را کمبود فضاهای آموزشی عنوان کرد و گفت: تبریز یکی از فقیرترین شهرهای آذربایجان شرقی از نظر فضاهای آموزشی است.
فاتح ادامه داد: در گذشته توجه ویژهای به این موضوع نشده و همین امر به مشکل فعلی انجامیده است.
وی افزود: در نتیجه همین کم توجهیها در شهرک اندیشه تبریز بیش از ۵۰۰ نفر از دانش آموزان به دلیل کمبود فضای آموزشی در این شهرک، مجبور به ترک تحصیل شدند که با ورود خیران مدرسه ساز این مشکل برای سال آینده تحصیلی رفع شده و این دانش آموزان از سال آینده ادامه تحصیل خواهند داد.
نظر شما