پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۴۵

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی سمنان:

۹۰ درصد نوآموزان استان سمنان سنجش شدند

۹۰ درصد نوآموزان استان سمنان سنجش شدند

سمنان- رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان گفت: قریب به ۹۰ درصد نوآموزان استان که برای سنجش نوبت‌گیری کرده‌اند مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

اشرف‌السادات داودالموسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان توانست در اجرای برنامه سنجش سلامتی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی سال‌جاری، رتبه نخست را در سطح کشور کسب کند.

وی با بیان اینکه قریب به ۹۰ درصد نوآموزان استان که برای سنجش نوبت‌گیری کرده‌اند مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند، افزود: در حال حاضر در ۱۰ مرکز جامع استان سمنان، کار سنجش را انجام می‌دهند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان ادامه داد: کار سنجش نوآموزان شهرها و روستاهای استان برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ تا اوایل اردیبهشت‌ماه جاری به اتمام خواهد رسید.

داودالموسوی بیان کرد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان اتباع و مهاجرین خارجی و کودکان فاقد مدارک هویتی نیز پس از ابلاغ شیوه‌نامه‌ها و مجوزهای مربوط انجام می‌شود.

کد خبر 6071393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha