به گزارش خبرنگار مهر، با ورود به سال ۱۴۰۳، شرکت سایپا اعلام کرد که به مناسبت عید فطر قصد پیش فروش و فروش فوق العاده چند محصول خود را دارد؛ با این حال تنها یک ساعت مانده به شروع ثبت نام (روز یکشنبه) در اطلاعیهای اعلام شد که این طرح لغو و در زمان دیگری اجرا خواهد شد. همچنین شرکت مدیران خودرو که یک خودروساز مونتاژکار محسوب میشود نیز که قرار بود ۱۴ فروردین ماه دو محصول خود را در قالب نقد و اقساط عرضه کند، طرح فروش خود را لغو کرد.
پس از لغو طرح مذکور متقاضیان زیادی در تماس با خبرگزاری مهر ضمن گلایه از این شیوه اطلاع رسانی سایپا تاکید میکردند که با فروش طلا، خودروی قدیمی، وام و… مبلغ مورد نیاز برای ثبت نام در طرح پیش فروش را آماده کرده بودند و پس از لغو طرح مذکور و عدم اطلاع رسانی دقیق در مورد زمان ثبت نام مجدد، بلاتکلیف ماندهاند.
با توجه به لغو یک باره طرح پیش فروش و فروش فوق العاده به نظر میرسد خودروساز به دلیل افزایش قیمت دلار در بازار آزاد و زمزمههای افزایش قیمت خودرو در کارخانه، اقدام به لغو یک باره طرح فروش خود کرده باشد چراکه آخرین بار پاییز سال گذشته قیمت خودرو افزایش یافته بود و از آن زمان تاکنون قیمت کارخانهای خودرو تغییر چندانی نکرده است.
همچنین فردا ۲۱ فروردین ماه جلسه شورای رقابت با حضور وزیر صمت به منظور بررسی چگونگی اجرای دستورالعمل و چالشهای پیش رو در تنظیم بازار خودروی سواری برگزار خواهد شد که احتمال زیاد در مورد قیمتهای جدید خودرو نیز در این جلسه تصمیماتی اخذ میشود.
گفتنی است، سامانه یکپارچه فروش خودرو از زمستان سال ۱۴۰۱ روی کار آمد و در این سامانه، طی ۲ مرحله یعنی تا اردیبهشت ۱۴۰۲ محصولات خودروسازان اعم از داخلی و مونتاژی به صورت انبوه عرضه شد؛ پس از پایان مرحله دوم و در حالی که وعده مرحله سوم در شهریور ماه سال ۱۴۰۲ داده میشد اما در نهایت پاییز اعلام شد که دیگر خبری از عرضه انبوه نخواهد بود و در صورت تولید مازاد، خودرو از سوی خودروساز اما همچنان در قالب سامانه عرضه خواهد شد.
از آن زمان تاکنون خودروسازان داخلی و مونتاژی اقدام به عرضههای گاه و بیگاه خودروهای مازاد خود کردند که البته در تحویل خودروها تعمدا و یا سهواً تأخیرهای زیادی به وجود آمد اما به هر حال عرضه صورت میگرفت.
نظر شما