مهرداد خزایی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با پیگیریهای بعمل آمده از طریق دکتر نوبخت ریاست سازمان منابع طبیعی کشور، اکیپ ویژه ضربت با همکاری نیروهای منابع طبیعی و نیروهای امنیتی و انتظامی به کلیه مکانهای اختفا و حمل چوب آلات سرکشی، و با شناسایی ۵ نفر از قاچاقچیان چوب و کشف و ضبط، ۹ متر مکعب از چوب آلات قاچاق، پرونده قضائی قاچاقچیان چوب به دادسرای شهرستان ارسال شد.
خزایی پول گفت: کارگاه چوب بری برخی از این افراد که همسر «م. ر» از قاچاقچیان بزرگ و متخلف منطقه بوده، که دارای بیش از ۴۴ پرونده قضائی و سوابق تیراندازی و قمه کشی در دو راهی خرماچال ماشل آباد نیز بوده است.
وی افزود: بر اساس آمار موجود در سال گذشته ۴۵۰ نفر افراد سودجو در این بخش دستگیر شدند، که ۱۸۵ خودرو توقیفی در حوزه منابع طبیعی غرب مازندران بود.
خزایی پول بیان داشت: اقدام قاچاقچیان در نابودی جنگلهای هیرکانی و در مخاطره قرار دادن امنیت زیستی مردم و آیندگان گناهی نابخشودنی است که در همین ایام تعداد زیادی از همکاران صدیق و یگان حفاظت کشور مورد ضرب و جرح قرار گرفتند.
این مقام مسئول در ادامه گفت: پیگیریهای ویژه ای از طریق استاندار محترم استان مازندران و شورای تأمین صورت پذیرفته که در حال اجرا است.
مدیر کل منابع طبیعی با مهم خواندن نقش دستگاه قضائی در حفاظت از منابع طبیعی، گفت: درخواست ما از دستگاه قضائی برخورد قاطع و فوری با قاچاقچیان باندی است که علاوه بر به مخاطره انداختن امنیت زیستی و تخریب جنگلهای فسیل هیرکانی سبب نگرانی مردم، سازمانهای مردم نهاد و اصحاب رسانه را فراهم کرده اند.
این مسئول با تاکید بر اینکه به کسی اجازه تعدی به عرصههای طبیعی را نمیدهیم، خاطرنشان کرد: استفاده از سامانه ۱۵۰۴ و ۱۳۹ رایگان بوده و در راستای برقراری ارتباط و تعامل هرچه بیشتر به منظور پاسخگویی به گزارشهای مردمی، افزایش مشارکت آحاد مردم و نیز تسریع در اقدامات حفاظتی بهویژه در مواقع اضطراری از جمله آتشسوزی در طبیعت، قاچاق چوب و تخریب و تصرف توسط افراد سودجو در اراضی منابعطبیعی راهاندازی شده و به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی است.
شایان ذکر است در شهرستان عباس آباد تنها ۸ نفر از سرکردگان این بندها بالغ بر ۸۷ میلیارد ریال دارای محکومیت قضائی و دارای حکم جلب و تحت تعقیب میباشند.
نظر شما