نرمین خورشیدی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از راههای انس گرفتن افراد جامعه در سنین مختلف با قرآن کریم راهاندازی خانههای قرآن کریم است که در مناطق شهری و روستایی استان کردستان میتواند زمینه آموزش افراد زیادی را در عرصه قرآنی فراهم کند.
وی افزود: در شهرستان سقز نیز خانههای قرآنی مختلفی در سطح شهر و روستاها راهاندازی شدهاند که خانه قرآن کوثر سقز با استفاده از ظرفیت و توان مربیان قرآنی برجسته فعالیت دارد.
مدیر خانه قرآن کوثر سقز خاطرنشان کرد: از سال گذشته تا پایان ماه مبارک رمضان امسال بیش از ۲۰۰ نفر در کلاسهای آموزشی این خانه قرآن شرکت کردند.
استفاده از مربیان و حافظان قرآنی در آموزش قرآن آموزان
خورشیدی عنوان کرد: فعالیتهای قرآنی خانه قرآن کوثر سقز از سال ۱۳۹۳ به صورت خود گردان آغاز شد که با ورود مربیان قرآنی برجسته و توانمند و حافظان قرآن کریم نسبت به آموزش مخاطبان فعالیت داشت.
وی اذعان کرد: توسعه فعالیتهای دینی و قرآنی و شکوفایی استعدادهای قرآنی از اهداف راهاندازی خانههای قرآنی است که زمینه پرورش نیروهای قرآنی را فراهم میآورند.
مدیر خانه قرآن کوثر سقز تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ با فعالیت بیشتر این خانه قرآنی مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت شد و از سال گذشته تاکنون این خانه قرآنی زمینه پرورش و آموزش ۲۰۰ قرآنآموز را در رشتههای روخوانی، روانخوانی قرآن کریم فراهم کرده است.
مسطورا زمینه ساز تدبر در قرآن میان مردم شد
خورشیدی همچنین از استقبال پرشور کودکان و خردسالان سقزی از فعالیتهای قرآنی ایام رمضان که با عنوان «مسطورا» در کشور به اجرا درآمد خبر داد و گفت: تدبر و انس با قرآن کریم میان افراد مختلف جامعه نیازمند اجرای طرحهای قرآنی است که مسطورا در این راستا با موفقیت به اجرا درآمد و زمینه انس بیش از پیش کودکان و نوجوانان و بزرگسالان را در ایام رمضان فراهم کرد.
خورشیدی اضافه کرد: سعی براین است امسال دورههای حفظ و تفسیر قرآن کریم نیز در این خانه قرآنی با جذب بیشتر قرآن آموزان آموزش داده شود و زمینه ترویج آیات قرآن کریم در جامعه فرآهم آید.
نظر شما