به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حسینی ظهر سه شنبه در نشست علمی تخصصی «نقش عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده» که در معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: گاهی اوقات در حوزه حجاب و عفاف در کنار مبانی فرهنگی و تبیینی برخورد تحکمی هم لازم است.
وی افزود: مردم استان کردستان خواهان اجرای طرح نور در خصوص حجاب و عفاف هستند، البته شاید برخی از جوانان از روی هیجان با این مسئله کنار نیایند اما در نهایت این طرح یک قانون است و باید تمام و کمال اجرا شود.
حسینی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در یک ماه اخیر، چندین مورد به مسئله حجاب و عفاف اشاره داشتند و این اهمیت موضوع را میرساند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، گفت: متأسفانه خیلی از دستگاههای فرهنگی استان کردستان به وظایف خود در حوزه حجاب و عفاف در حد شعار عمل کردند و اقدام عملی نداشتهاند.
وی ابراز داشت: متأسفانه ذهن و روان برخی از مردم کردستان متأثر از شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی است و این در حالی است که همین شبکهها و فضای مجازی کانون اصلی تربیت افراد شدهاند و جای مدرسه و خانواده را گرفتهاند.
حسینی عنوان کرد: استان کردستان جامعه دینداری است و خیلی از خانوادههای کردستانی با مقابله با بی حجابها موافق و راضی هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، ادامه داد: در اجرای طرح نور اگر برخورد تحکمی مأموران نیروی انتظامی همراه با نرمی گفتار باشد اثرگذارتر است.
وی، عنوان کرد: کسانی هم که در برابر اجرای طرح نور مقاومت میکنند لازم است که شناسایی شوند و با دعوت از آنها به حضور در کارگاههای آموزشی تخصصی توجیه شوند.
حسینی تاکید کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اساتید خوبی در اختیار دارد و میتواند در توجیه و تبیین حجاب و عفاف به افراد فریب خورده با برگزاری کارگاههای آموزشی مؤثر واقع شود.
نظر شما