پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۲۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶

مدیرکل هواشناسی استان کرمان:

میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد

میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد

کرمان_مدیرکل هواشناسی استان کرمان گفت: با توجه‌ به پیش‌بینی‌ها تا آخر امشب و نهایت تا فردا صبح بارش‌ها در شرق و جنوب شرق این استان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن عراقی زاده، ظهر چهارشنبه گفت: طی ٢۴ ساعت گذشته بیشترین بارندگی استان کرمان در ایستگاه‌های توتوییه (از توابع بخش پاریز شهرستان سیرجان) ۲۸ میلیمتر، دهج (از توابع شهربابک) و کمسرخ (روستایی از توابع بخش راین) ۲۶ میلیمتر، بهادرآباد (از توابع بخش مرکزی شهرستان رودبار جنوب) ۲۵.۵ میلیمتر بوده است.

وی افزود: همچنین میزان بارندگی در باغ خوش (روستایی در دهستان سعادت‌آباد از توابع بخش پاریز) ۲۵ میلیمتر و بیدستان (روستایی از توابع خبر شهرستان بافت) ۲۳ میلیمتر بوده است.

کد خبر 6081096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha