به گزارش خبرنگار مهر، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور صبح امروز شنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست خبری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه فنی و حرفهای بزرگترین دانشگاه دولتی و حضوری کشور است که در زیر نظام آموزشهای مهارتی فعالیت میکنند.
وی افزود: آموزش مهارتی برای تامین نیروی کار استاندارد در صنایع، کارخانجات و حتی خدمات سهم مهمی در توسعه کشور ها دارد بنابراین دولت ها برنامه ریزی منسجی دراین زمینه دارند، دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری بخش خصوصی و دولتی ساماندهی خوبی نسبت به آموزش های مهارتی داشته است که منجر به طراحی کنفرانس ملی مهارت شده است که در روزهای دو شنبه و سه شنبه (سوم و چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود.
وی افزود: افتتاحیه کنفرانس روز دوشنبه سوم اردیبهشت با حضور وزیر علوم به عنوان سخنران کلیدی آغاز میشود، از سایر بخشهای کشور هم مهمانی دعوت شده اند که حضور خواهند داشت.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: طبق آمار کمیته علمی کنفرانس حدود ۲۸۳ مقاله به کنفرانس مذکور ارسال شده است که ۵۱ درصد از آنها پذیرفته شده و حدود ۱۴۵ مقاله برای کنفرانس نهایی شده است، ۲۵ درصد مقالات به صورت شفاهی و مابقی به شیوه پوستر ارائه میشود.
خسرویان با بیان اینکه هدف ما از برگزاری این کنفرانس شکل دهی به اکوسیستم تصمیم گیران در حوزه مهارتی و فنی و حرفه ای کشور است افزود: در این کنفرانس پنج محور اصلی شامل حکمرانی آموزش عالی مهارتی، آینده مشاغل و مشاغل آینده، مهارتآموزی و برنامه هفتم توسعه، نقش بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی در آموزشهای فنی و حرفهای و مطالعه تطبیقی جایگاه آموزشهای مهارتی در ایران و جهان مورد بررسی قرار می گیرند.
خسرویان افزود: ۶۰ درصد از مقالات روز کنفرانس مربوط به بخش دولتی و ۴۰ درصد مقالات مربوط به مشاغل بخش خصوصی است، هدف اصلی کنفرانس، ایجاد هماهنگی بین همه ذی نفعان حوزه فنی و حرفهای در کشور است، بسیاری از حوزه ها ذی نفعان حوزه فنی و حرفه ای هستند بنابراین هدفمان این است که بتوانیم در ذهن مسئولان کشور تصویر شفاف تری از چالشها و فرصتهای آموزش فنی و حرفهای ایجاد کنیم. این کنفرانس می تواند چشم انداز روشنی برای ریل گذاری اهداف اجرایی صحیح برای توسعه فنی و حرفه ای در کشور ایجاد کند.
نظر شما